Post

Εξοικονομώ II: Παράδειγμα μονοκατοικίας

Οι διαδικασίες για το πρόγραμμα Εξοικονόμηση κατ' Οίκον είναι αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη και απομένει να ξεκινήσει και η κούρσα της Αττικής. Η ταχύτητα σίγουρα μετράει, αλλά μόνο γι'αυτούς που είναι καλά προετοιμασμένοι. Πολλές προτάσεις που πρόλαβαν να ενταχθούν - για διάφορους λόγους - δεν θα ολοκληρωθούν τελικά, και ως εκ τούτου πολλοί επιλαχόντες έχουν βάσιμες ελπίδες.

Μια ποιοτικά καλή και εμπεριστατωμένη πρόταση είναι λοιπόν προαπαιτούμενο και σε αυτή τη μάχη. Η εφαρμογή Energy Εξοικονομώ II της Civiltech έχει τα αδιαμφισβήτητα εχέγγυα, για την άρτια σύνταξη μιας πρότασης.

Στο παράδειγμα μας σήμερα θα δείτε πώς μπορείτε να συντάξετε μια άψογη πρόταση χρησιμοποιώντας ως βάση το ίδιο το xml της Α' ενεργειακής επιθεώρησης!

Δεν αντλούνται απλά όλα τα ενεργειακά στοιχεία που πρέπει να καταγραφούν με ακρίβεια στο Έντυπο Πρότασης Παρεμβάσεων του Παραρτήματος ΙΙΙ (ενεργειακές καταναλώσεις, ετήσια εξοικονόμηση, υπολογισμός ενεργειακού στόχου 40%-70%), αλλά και ποσοτικά μεγέθη της πρότασης, όπως οι επιφάνειες δομικών στοιχείων, ο συντελεστής U κλπ.

Προκειμένου τα μεγέθη που θα καταχωρηθούν να είναι τα απολύτως ορθά, γίνεται κανονική επίλυση του αρχείου σας και εξάγονται τα αντίστοιχα αποτελέσματα.

Έτσι, μπορεί να ολοκληρωθεί με ακρίβεια η πρόταση σας με τα 4 Π-Π-Π-Π:

  • Παρέμβαση
  • Προμέτρηση
  • Προσφορές
  • Προϋπολογισμός
Και όλα αυτά χωρίς να πληκτρολογήσετε ούτε έναν αριθμό!

Η προσέγγιση αυτή οδηγεί σε κάθε περίπτωση σε ένα πλήρως αξιόπιστο αποτέλεσμα.

Παρακολουθήστε αυτό το ολιγόλεπτο βίντεο και θα καταλάβετε πόσο γρήγορα μπορείτε να συντάξετε την πρότασή σας.

Καλή επιτυχία σε όλους!

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.