Post

Απαιτούμενα δικαιολογητικά απόφ. 226/17

Το υπουργείο, απέστειλε στις υπηρεσίες δόμησης μια σημαντική εγκύκλιο με την οποία παρέχονται οι απαραίτητες διευκρινήσεις για τα απαιτούμενα αποδεικτικά καταβολής εισφορών και κρατήσεων των παρ. 1γ και 2ιδ του αρθ. 3 του ν. 4030/2011 για την έκδοση άδειας δόμησης.


Στην εγκύκλιο, αφενός αναφέρονται οι εισφορές που καταργούνται (ΤΣΜΕΔΕ μηχανικού και ιδιοκτήτη, κράτηση 2% υπέρ ΤΕΕ) και αφετέρου υπενθυμίζονται οι σχετικές διατάξεις με τις οποίες θα πρέπει θα συντάσσεται ο προϋπολογισμός του έργου ( τιμές μονάδας επιφανείας οικοδομικών έργων).

Ακολουθεί ο κατάλογος αποδεικτικών καταβολής εισφορών και κρατήσεων, με τon οποίo θα γίνει στο εξής ο έλεγχος από τις υπηρεσίες δόμησης:

Φορολογικά ιδιοκτήτη

Στο video γίνεται μια ιδιαίτερα πειστική παρουσίαση της διαδικασίας συλλογής των απαιτούμενων αποδεικτικών καταβολής εισφορών και κρατήσεων (και όχι μόνο), με την εφαρμογή Αμοιβές Building και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΤΕΕ.

Συγκεκριμένα παρουσιάζονται με παραστατικό τρόπο ΟΛΑ τα βήματα που απαιτούνται προκειμένου να ολοκληρώσετε με συνέπεια τις υποχρεώσεις σας.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.