Post

Εισαγωγή βιβλιοθήκης μηχανικών από το Civil

Η Civiltech καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να κάνει τη μετάβασή σας από το Civil στο Building και ειδικότερα στις Αμοιβές Building όσο πιο άνετη και παραγωγική γίνεται. Η εφαρμογή Αμοιβές Building είναι το αποτέλεσμα της πλούσιας τεχνογνωσίας που έχει αναπτύξει η Civiltech στο τομέα έκδοσης οικοδομικών αδειών, καλύπτοντας με πληρότητα όλες τις πάγιες ανάγκες του μηχανικού. Οι Αμοιβές Building είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν εκατοντάδες σενάρια εργασίας, με συμβατικό ή αναλυτικό προϋπολογισμό, με συμβατικές ή πρόσθετες εργασίες και για οποιοδήποτε συνδυασμό χρήσης.  

Σε αυτά τα πλαίσια, υπάρχει η δυνατότητα να εισάγετε τα δεδομένα των παλιών μελετών του Civil στην εφαρμογή Αμοιβές Building προς επεξεργασία και επιπλέον παρέχεται η δυνατότητα να εισάγετε τη βιβλιοθήκη μηχανικών που χρησιμοποιούσε το Civil στο περιβάλλον εργασίας του Building. Αντίστοιχα, παρέχεται η τεχνική κάλυψη στις πολεοδομίες για την ομαλή μετάβαση και χρήση των νέων εκδόσεων.

Σε αυτή την παρουσίαση γίνεται μια επίδειξη για το πώς θα κάνετε εισαγωγή της βιβλιοθήκης μηχανικών που χρησιμοποιούσε το Civil στο Building.

Σημείωση: Η βιβλιοθήκη μηχανικών του Civil αποθηκεύεται στη διαδρομή Documents\CivilTech User Files\Poli. 



Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.