Γρήγορη επίλυση με πλασματικά στοιχεία

Εδώ και πολύ καιρό μας ζητούσατε αυτή τη δυνατότητα, να μπορείτε δηλαδή να υπολογίζετε αμοιβές μηχανικών ταχύτερα, χωρίς να απαιτείται να συμπληρώσετε τα στοιχεία του έργου, τους κύριους του έργου και τους μηχανικούς.

Στην έκδοση Αμοιβές Building 2017 υλοποιήσαμε αυτή τη δυνατότητα! Μπορείτε πολύ γρήγορα να υπολογίσετε αμοιβές, πληκτρολογώντας ελάχιστες πληροφορίες όπως το είδος έργου, τις επιφάνειες και τις μελέτες.

Παρακολουθήστε το video για να δείτε πόσο γρήγορα έχετε αποτελέσματα!

Είναι ευνόητο ότι για την παραγωγή του τελικού αρχείου xml που θα υποβληθεί στο ΤΕΕ, απαιτείται η ορθή συμπλήρωση των πλασματικών στοιχείων έργου, ιδιοκτητών και μηχανικών.

Συντάκτες μελετών

Εάν έχετε επιλέξει στη βιβλιοθήκη συντάκτες μελετών, η επίλυση θα γίνει με τους μηχανικούς που έχετε ήδη επιλέξει. Αυτό συντομεύει ακόμη περισσότερο τη διαδικασία αντικατάστασης των πλασματικών στοιχείων.

Σήμανση πρόχειρης επίλυσης

Παρατηρείστε ότι όταν η (πρόχειρη) επίλυση γίνει με πλασματικά στοιχεία η σήμανση για το χρώμα (πράσινη, κόκκινη, πορτοκαλί) έχει μια διαγράμμιση. Η διαγράμμιση εξαφανίζεται όταν έχει γίνει κανονική επίλυση. 

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.