Γνωσιακή Βάση

Καλώς ήρθατε! Δεν μπορείτε να εγγραφείτε ή να κάνετε είσοδο στο σύστημα.
Επιλογές
Προβολή
Μετάβαση στη τελευταία δημοσίευση Μετάβαση στην πρώτη μη αναγνωσμένη
Διαχειριστής  
#1 Απεσταλμένο : Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012 7:41:17 μμ(UTC)
Διαχειριστής

Κατάταξη: Διαχειριστής

Δημοσιεύσεις: 1.189
Ελλάδα

Αντίγραφο ασφαλείας των έργων, γίνεται για το κάθε πρόγραμμα του Mechanical Suite ξεχωριστά. Για να πάρετε αντίγραφο ασφαλείας, κάνετε κλικ στο μενού Έργα:: Import/Export. Στο παράθυρο που σας βγάζει, επιλέγετε Εξαγωγή έργων από τη βιβλιοθήκη και κάνετε κλικ στο Επόμενο. Στο παράθυρο που σας εμφανίζει, κάνετε κλικ πάνω δεξιά στο κουμπί της εύρεσης (με τα κιάλια) και επιλέγετε το φάκελο που θα δημιουργηθεί το αντίγραφο ασφαλείας. Κάνετε κλικ στο Επόμενο, επιλέγετε από τα έργα που θέλετε να αποθηκευτούν στο αντίγραφο ασφαλείας, κάνετε κλικ στο Επόμενο και μετά στο κουμπί Ολοκλήρωση και το αντίγραφο ασφαλείας θα δημιουργηθεί στο φάκελο που του έχετε δώσει.

 

Για να ανακτήσετε τα έργα σας από το αντίγραφο ασφαλείας, κάνετε κλικ στο μενού Έργα:: Import/Export. Στο παράθυρο που σας βγάζει, επιλέγετε Εισαγωγή έργων στη βιβλιοθήκη και κάνετε κλικ στο Επόμενο. Στο παράθυρο που σας εμφανίζει, κάνετε κλικ πάνω δεξιά στο κουμπί της εύρεσης (με τα κιάλια) και επιλέγετε το φάκελο και το αντίγραφο ασφαλείας από όπου θα γίνει εισαγωγή των έργων. Κάνετε κλικ στο Επόμενο, επιλέγετε από τα έργα που θέλετε να ανακτήσετε από το αντίγραφο ασφαλείας, κάνετε κλικ στο Επόμενο και μετά στο κουμπί Ολοκλήρωση και τα έργα θα ανακτηθούνε μέσα στη βιβλιοθήκη.

Προσοχή: Αν κάποιο έργο έργο που προσπαθήτε να ανακτήσετε υπάρχει μέσα στη βιβλιοθήκη, το παλιό σας έργο δεν θα αντικατασταθεί αλλά θα μετονομαστεί ώστε να μη χαθεί κατά λάθος.

 

Τροφοδοσία Rss 
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα τώρα
Επισκέπτης
Μεταπήδηση στη Συζήτηση:  
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφοφορίες σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη συζήτηση.

Ειδοποίηση

Icon
Error