Post

Υπηρεσίες ψηφιακής υπογραφής από τη Civiltech

Πώς μπορεί να σας βοηθήσει η Civiltech

Προμήθεια συσκευής ΑΔΔΥ

Ως πρώτο βήμα για την απόκτηση ψηφιακής υπογραφής είναι η προμήθεια του μέσου στο οποίο θα αποθηκευτεί το ψηφιακό πιστοποιητικό.

Η Civiltech μπορεί να σας προμηθεύσει το SafeNet eToken 5110 , μια συσκευή ΑΔΔΥ (Ασφαλής Διάταξη Δημιουργίας Υπογραφής) που έχει ελεγχθεί ότι λειτουργεί ικανοποιητικά με την υποδομή δημοσίου κλειδιού του ΕΡΜΗ. Επιπλέον, από τις δικές μας δοκιμές σε χιλιάδες εγκαταστάσεις έχει μια εξαιρετική συμπεριφορά και οι οδηγοί (drivers) εγκαθίστανται πανεύκολα σε όλα τα υποστηριζόμενα συστήματα (δεν είναι όλα τα token ίδια…). 

Παρέχεται με ένα χρόνο εγγύηση κατασκευής και οδηγίες γραμμένες στα ελληνικά από τη Civiltech!

Με την αγορά του USB token από τη Civiltech, έχετε άμεσα πρόσβαση σε μια εξατομικευμένη σελίδα, όπου  βρίσκονται οι πιο πρόσφατοι οδηγοί (drivers), οδηγίες και άλλο υλικό που αφορά το αποθηκευτικό σας μέσο (αριθμοί σειράς κλπ). Έτσι είστε σίγουροι ότι θα βρίσκετε πάντα τις απαραίτητες πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεστε!

Προ-εγκατάσταση ψηφιακού πιστοποιητικού

Η έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού είναι μια διαδικασία που απαιτεί ειδικές ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας (Windows 7, Internet Explorer 10) και επομένως εξειδικευμένες γνώσεις. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας θα χρειαστεί να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας προκειμένου να μην κινδυνεύσει ο υπολογιστής σας. 

Η Civiltech αναλαμβάνει για σας να εγκαταστήσει το ψηφιακό σας πιστοποιητικό στη συσκευή και να σας την αποστείλει έτοιμη προς χρήση!

Τα οφέλη είναι πολλά. Δεν χρειάζεται να έχετε τον υπολογιστή της προδιαγραφής, δεν θέτετε τον υπολογιστή ή τα δεδομένα του σε κίνδυνο, και έχετε 100% εγγυημένη ολοκλήρωση της διαδικασίας διαθέτοντας τον ελάχιστο χρόνο από μεριάς σας.

Η προ-εγκατάσταση γίνεται με απόλυτη ασφάλεια σε ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ πρότυπους υπολογιστές με απομακρυσμένη σύνδεση από εξειδικευμένο προσωπικό και όχι στον δικό σας, προκειμένου να έχετε τα παραπάνω οφέλη. Κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης δεν χρειάζεται να αποκαλύψετε τους κωδικούς σας στο Taxisnnet ή στο ΤΕΕ. Όλη η διαδικασία εκτελείται ηλεκτρονικά, προκειμένου να έχετε μια 100% ψηφιακή εμπειρία!

Μετά την επιτυχημένη έκδοση του πιστοποιητικού, όλα τα στοιχεία αποθηκεύονται στην εξατομικευμένη σελίδα σας όπου μπορείτε να ανατρέξετε κάθε στιγμή.

Ο ιστότοπος της Civiltech υπακούει σε σύγχρονα standards ασφαλείας (χρήση σε όλα τα βήματα https ασφαλών συνδέσεων κλπ). Επιπλέον η Civiltech εφαρμόζει πολιτικές απορρήτου σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR,  έτσι ώστε να είστε σίγουροι ότι τα προσωπικά δεδομένα που μας εμπιστεύεστε θα τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής προστασίας και δεν θα κυκλοφορούν σε εξωτερικούς συνεργάτες, post-it κλπ

Λογισμικό ψηφιακής υπογραφής

Η Civiltech ανέπτυξε το Building Sign, ένα καινοτόμο λογισμικό κατασκευασμένο ειδικά για μηχανικούς, που αναλαμβάνει την ψηφιακή υπογραφή εγγράφων και διανυσματικών αρχείων. Η εφαρμογή Building Sign υποστηρίζει τη ψηφιακή υπογραφή αρχείων τύπου .pdf και  διανυσματικών αρχείων τύπου .dxf, «με ένα κλικ», αυτοματοποιώντας τη διαδικασία υποβολής εγγράφων στο e-Άδειες και στο Κτηματολόγιο. Διαθέτει πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών όπως αυτόματη διαχείριση πολλών USB token, έλεγχο υπογραφών που υπάρχουν σε ένα έγγραφο, μαζική υπογραφή εγγράφων κλπ. Επιπλέον - παράλληλα με την ψηφιακή υπογραφή – έχει τη δυνατότητα να «σφραγίζει» τα έγγραφα και τα σχέδια σας με την σφραγίδα μηχανικού.

Το λογισμικό Building Sign συνεργάζεται με όλες τις εγκεκριμένες συσκευές USB token.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.