Post

Αλλαγές εφαρμογών - Εκδόσεις Ιουλίου 2019

Building Sign 2019

Στην έκδοση 2.0.7144 έγινε προσθήκη στη Βιβλιοθήκη υπογραφών μία νέα επιλογή (check box) που σας επιτρέπει να ενεργοποιείτε ή να απενεργοποιείτε το μεταχρονολογημένο έλεγχο της υπογραφής. Με αυτή την επιλογή μπορείτε να μειώσετε το μέγεθος των αρχείων σας, σε περίπτωση αδυναμίας υποβολής των υπογεγραμμένων αρχείων, λόγω υπέρβασης του επιτρεπόμενου ορίου που έχει θέσει το σύστημα e-Άδειες (20Μb).

Sign

Για να πραγματοποιήσετε την προαναφερόμενη αλλαγή, μεταβείτε στο μενού Βιβλιοθήκες και επιλέξτε τη καρτέλα Βιβλιοθήκη υπογραφών. Στη συνέχεια, επιλέξτε τον επιθυμητό μηχανικό, πατήστε το ΄+΄ που βρίσκεται στην αριστερή άκρη της γραμμής, και στην υποκαρτέλα Περιεχόμενο απενεργοποιήστε την επιλογή (check box) LTV enabled.

Αμοιβές Building 2019

Στην έκδοση 8.0.7144 τροποποιήθηκαν τα ποσοστά των εισφορών του ασφαλισμένου και του εργοδότη. Δημιουργώντας μία νέα μελέτη ενημερώνονται κατευθείαν οι αρχικές τιμές Ι.Κ.Α στο μενού ΙΚΑ – Φορολογικά καθώς και οι αντίστοιχοι πίνακες προς υποβολή στο Ι.Κ.Α. Οι παλιές σας μελέτες δεν μεταβάλλονται.

Βάση Έργων 2019 

Στην έκδοση 4.8.7146 τροποποιήθηκαν τα ποσοστά των εισφορών του ασφαλισμένου και του εργοδότη για το πακέτο κάλυψης 781.

Εργατικά

Για την ενημέρωση της βάσης δεδομένων των εργαζόμενων με τους νέους συντελεστές, μεταβείτε στο μενού Εργατικά, στην καρτέλα Βιβλιοθήκες και επιλέξτε Πακέτο κάλυψης. Στη συνέχεια, ζητήστε Ενημέρωση εργαζομένων με τις νέες τιμές και τέλος δημιουργήστε τη νέα σας Α.Π.Δ.

Building Μικρή Κλίμακα Ν.4495 2019

Στην έκδοση 8.0.7144 έγιναν τροποποιήσεις στον κατάλογο φωτογραφιών, όπου πλέον έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε ομάδες φωτογραφιών για την καλύτερη οργάνωση και παρουσίαση του έργου σας.

Μικρή Κλίμακα

Για να δημιουργήσετε τις ομάδες μεταβείτε στο μενού Εργασίες μικρής κλίμακας, στην καρτέλα Φωτογραφίες και επιλέξτε την υποκαρτέλα Ομάδες. Στη συνέχεια, αφού τοποθετήσετε τις φωτογραφίες στις ανάλογες ομάδες, στην υποκαρτέλα Συλλογή μπορείτε να τις δείτε ομαδοποιημένες. Επίσης, οι ομάδες αυτές φαίνονται και στα έντυπα που παράγονται. 

Building Απόβλητα 2019 

Στην έκδοση 3.0.7144 έγιναν βελτιώσεις στα Στοιχεία Διαχείρισης Αποβλήτων (ΣΔΑ), που αποσκοπούν στην ευπαρουσίαστη συμπλήρωση του πίνακα.

Building Στατιστικό Δελτίο 2019

Στην έκδοση 8.0.7144 προστέθηκε το νέο έντυπο του Στατιστικού Δελτίου μηνιαίας έρευνας νόμιμης οικοδομικής δραστηριότητας (Ν.Ο.Δ.), ώστε να συμβαδίζει με τα προτεινόμενα έγγραφα του Τ.Ε.Ε. και της ΕΛΣΤΑΤ.

Building Νέα Αυθαίρετα 2019

Στην έκδοση 8.0.7144 έγιναν βελτιώσεις στις βεβαιώσεις μηχανικού που βρίσκονται στο μενού Δικαιοπραξίες, στη καρτέλα Έντυπα.

Εξοικονομώ ΙΙ - Β’ Κύκλος 2019

Στην έκδοση 1.0.7144 ολοκληρώθηκε η σύνδεση με την εφαρμογή Energy Certificate 1.31 2019 για να ολοκληρώσετε το φάκελο σας όσο το δυνατόν γρηγορότερα!!

Εξοικονομώ

Για να κάνετε λήψη στοιχείων από την εφαρμογή Energy Certificate 1.31 2019, μεταβείτε στο μενού Εξοικονομώ και επιλέξτε την καρτέλα Ενεργειακή επιθεώρηση. Στη συνέχεια, στην υποκαρτέλα Ενεργειακά στοιχεία θα βρείτε την εντολή Λήψη από Energy Certificate, τόσο για την Α΄ όσο και την Β΄ ενεργειακή επιθεώρηση.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.