Post

Στατικές και σχεδιαστικές εφαρμογές για την ταυτότητα κτιρίου σε συνεργασία με την ACE-Hellas

Αποκτώντας παράλληλα με τις εφαρμογές της Civiltech και τις στατικές και σχεδιαστικές εφαρμογές της ACE-Hellas έχετε ένα πλήρως εξοπλισμένο τεχνικό γραφείο!

Το SCADA SE Retrofit είναι η εφαρμογή για την εισαγωγή, ανάλυση, αποτίμηση και τον ανασχεδιασμό υφιστάμενων κτιρίων καθώς και για την εισαγωγή των ενισχύσεων σε υπάρχουσες διατομές υποστυλωμάτων και δοκών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα.
Εκτελούνται όλοι οι απαιτούμενοι έλεγχοι σύμφωνα με τις διατάξεις του ΚΑΝ.ΕΠΕ. και του EC8 μέρος 3 για την αποτίμηση και τον ανασχεδιασμό. Περιλαμβάνονται όλες οι αναλύσεις για την αποτίμηση υπάρχοντος κτιρίου κατά ΚΑΝ.ΕΠΕ. (Ανελαστική - Pushover, Γραμμική δυναμική μέθοδος χρονοϊστορίας της απόκρισης της κατασκευής, Ελαστικές με τη μέθοδο των συντελεστών q και m). Περιλαμβάνει ακόμα, την παραγωγή κατασκευαστικών σχεδίων, ξυλοτύπων και αναπτυγμάτων οπλισμών, την προμέτρηση των υλικών και την πλήρη παραγωγή του τεύχους μελέτης αποτίμησης και ανασχεδιασμού.

Το GstarCAD είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα δισδιάστατης και τρισδιάστατης ηλεκτρονικής σχεδίασης πλήρους συμβατότητας με το ACAD. Με 25 χρόνια συνεχούς ανάπτυξης και καινοτομίας, σήμερα το GstarCAD βρίσκεται στην κορυφή για τις επιδόσεις, τη συμβατότητα, τη σταθερότητα, την αξιοπιστία και την παραγωγικότητά του, στοιχεία που το καθιστούν το πληρέστερο λογισμικό CAD στον κόσμο. Επίσης, παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς της θέσης εργασίας, από υπολογιστή σε υπολογιστή.

Το RaVe είναι μια αυτόνομη εφαρμογή υψηλής ποιότητας για τη διόρθωση και τη μετατροπή σαρωμένων σχεδίων σε διανυσματικά αρχεία. Επιτρέπει γρήγορες και εύκολες αλλαγές και διορθώσεις σε σαρωμένα σχέδια, κάτοψη, εικονίδια ή σκίτσα, με αποτέλεσμα βελτιστοποιημένα διανυσματικά αρχεία.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.