Η Civiltech ανακοινώνει τη διάθεση μιας ολοκληρωμένης λύσης για τη ψηφιακή υπογραφή που περιλαμβάνει την προμήθεια etoken, την παροχή υπηρεσιών προεγκατάστασης του ψηφιακού πιστοποιητικού στο token και την υπογραφή διανυσματικών αρχείων με την εφαρμογή Building Sign.

Η απόκτηση ψηφιακού πιστοποιητικού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ηλεκτρονική υποβολή των τοπογραφικών διαγραμμάτων στο Κτηματολόγιο και των οικοδομικών αδειών στο Τ.Ε.Ε.

SafeNet eToken 5110 60,00
SafeNet eToken 5110 με προεγκατάσταση 140,00
SafeNet eToken 5110 με προεγκατάσταση + Building Sign 220,00
Building Sign (Νέα έκδοση με έγγραφα PDF) 120,00

Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 


Αποκτήστε ψηφιακή υπογραφή από τη Civiltech 

H Civiltech σας παρέχει τη δυνατότητα είτε Α) να προμηθευτείτε τη συσκευή SafeNet eToken 5110 και να ολοκληρώσετε μόνοι σας τη διαδικασία έκδοσης του πιστοποιητικού, είτε Β) να προμηθευτείτε τη συσκευή με προ-εγκατεστημένο το ψηφιακό σας πιστοποιητικό (υπηρεσία υποστήριξης μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης).

Α. Αγορά SafeNet eToken 5110

Προμηθεύεστε τη συσκευή SafeNet eToken 5110 από τη Civiltech και ολοκληρώνετε μόνοι σας τη σχετική διαδικασία. Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται καμιά υπηρεσία υποστήριξης, εκτός από την παροχή drivers. Εάν χρειάζεστε υποστήριξη, επιλέξτε αγορά με προ-εγκατεστημένο ψηφιακό πιστοποιητικό.

Β. Αγορά SafeNet eToken 5110 με προ-εγκατεστημένο το ψηφιακό πιστοποιητικό (με υποστήριξη μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης)

Προτείνεται σε όσους δεν έχουν πρόσβαση σε ένα μηχάνημα με Windows 7 και Internet Explorer 10 ή δεν έχουν την απαραίτητη εξοικείωση για την εγκατάσταση πιστοποιητικών (Certificates).

Η διαδικασία είναι εντελώς αυτοματοποιημένη παρέχοντας 100% ασφάλεια και ταχύτητα.

Συγκεκριμένα η υπηρεσία περιλαμβάνει:

 • Την προμήθεια ΑΔΔΥ SafeNet eToken 5110 που έχει ελεγχθεί ότι λειτουργεί σωστά με την υποδομή δημοσίου κλειδιού του ΕΡΜΗ.
 • Την καθοδήγηση με έγγραφες οδηγίες για την εγγραφή σας στην πύλη ΕΡΜΗΣ, τη συμπλήρωση της αίτησης και την επίσκεψή σας στο ΚΕΠ.
 • Την έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού - μέσω της πύλης ΕΡΜΗΣ - με απομακρυσμένη σύνδεση σε πρότυπο υπολογιστή της Civiltech.
 • Την άμεση καταχώρηση του έγκυρου ψηφιακού πιστοποιητικού στο ΤΕΕ, έτσι ώστε αυτό να είναι συνδεδεμένο με την ιδιότητα του μηχανικού.
 • Την αποστολή του token με courier στο χώρο σας. 
 • Στην τιμή παρέχεται υποστήριξη του eToken σας για το διάστημα ισχύος του πιστοποιητικού.
 • Επιτρέπεται η αγορά περισσοτέρων eToken ανά πελάτη. Τα eTokens που παρέχονται με υποστήριξη είναι εξ ορισμού προσωποποιημένα.
 • Στην εξατομικευμένη σελίδα κάθε συνδρομητή παρέχονται όλες οι πληροφορίες για τη συσκευή σας (όχι οι κωδικοί!), link για τους τελευταίους drivers, υπενθύμιση ανανέωσης κλπ.

Η έκδοση του πιστοποιητικού γίνεται απομακρυσμένα σε ασφαλές περιβάλλον και σε κανένα σημείο της διαδικασίας δεν απαιτείται να κοινοποιήσετε σε τρίτο πρόσωπο τους κωδικούς εισόδου σας στο taxisnet!

Παρατηρήσεις

 • Οι ανωτέρω υπηρεσίες αφορούν την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών από την «Αρχή Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου - ΑΠΕΔ», μέσω της πύλης «Ερμής». Διευκρινίζεται ότι η ψηφιακή υπογραφή μέσω της Αρχής Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου (ΑΠΕΔ) εκδίδεται δωρεάν.
 • Τα πιστοποιητικά έχουν διάρκεια ισχύος τα τρία (3) έτη.
 • Η συσκευή SafeNet eToken 5110 παρέχεται με εγγύηση καλής λειτουργίας τριών (3) ετών
 • Η λειτουργία της συσκευής είναι εγγυημένη για λειτουργικά συστήματα Windows 7 (SP1), 8, 8.1 και 10.
 • Η συσκευή SafeNet  eToken 5110 είναι απολύτως συμβατή με όλα τα usb hasp που διανέμει η Civiltech.
 • Εάν αγοράσετε το eToken χωρίς υποστήριξη εγκατάστασης, το κόστος για την εκ των υστέρων υποστήριξη εγκατάστασης δεν είναι προκαθορισμένο, αλλά γίνεται κατόπιν συνεννόησης. 

Ηλεκτρονική υποβολή εγγράφων

Η οικογένεια εφαρμογών Building Studio περιλαμβάνει την εφαρμογή Building Sign η οποία υποστηρίζει την ψηφιακή υπογραφή αρχείων τύπου .pdf και διανυσματικών αρχείων τύπου .dxf «με ένα κλικ», αυτοματοποιώντας  τη διαδικασία υποβολής εγγράφων στο e-άδειες και στο e-κτηματολόγιο.