Νέα Αυθαίρετα: Προαγορά

Η Civiltech ανακοινώνει τη δυνατότητα προαγοράς της εφαρμογής Building Νέα Αυθαίρετα που εφαρμόζει τις διατάξεις του νόμου «Έλεγχος και προστασία του δοµηµένου περιβάλλοντος».

Όσοι προμηθεύονται τώρα την νέα εφαρμογή – εκτός από το γεγονός ότι θα αποκτήσουν πρώτοι τη νέα εφαρμογή - έχουν τα παρακάτω οφέλη:

Η εφαρμογή θα κυκλοφορήσει αμέσως μόλις γίνει ΦΕΚ ο νόμος «Έλεγχος και προστασία του δοµηµένου περιβάλλοντος». Στην έκδοση περιλαμβάνεται και η διασύνδεση με την εφαρμογή Αμοιβές Building 2017!

Προσωποποιημένη Αγορά

FespaR - ΚΑΝ.ΕΠΕ.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Civiltech ανακοινώνει την παράλληλη διάθεση με τα Νέα Αυθαίρετα του FespaR της LH Λογισμική, σε ένα προσιτό συνδυασμό δυνατοτήτων - τιμής. Έτσι ο μηχανικός έχει στη διάθεσή του μια ολοκληρωμένη λύση για τη ρύθμιση αυθαιρέτων κατασκευών και τη στατική ενίσχυση κτιρίων σύμφωνα με τον ΚΑΝ.ΕΠΕ.

Η εφαρμογή FespaR διατίθεται μαζί με τα Νέα Αυθαίρετα σε δύο εκδόσεις:

Αγορά

Πληρωμή συμβολαίων 2017 με έκπτωση!

Πρόγραμμα Ανταλλαγή

Η προσιτή εξέλιξη των πραγμάτων...

Στους κατόχους παλιότερων εκδόσεων του Civil προσφέρονται ειδικές τιμές απόκτησης των εκδόσεων Building 2018.

Η μετάβαση στην πλατφόρμα εργασίας του Building είναι επιτακτική, εξαιτίας της οριστικής απόσυρσης του Civil.

Οι παρακάτω προτάσεις του προγράμματος «Ανταλλαγή» ισχύουν έως 24/10/2017:

Για να δείτε όλες τις προτάσεις του προγράμματος Ανταλλαγή κάντε κλικ στην επόμενη εντολή:

Προτάσεις Ανταλλαγής

Αποκτήστε το λογισμικό που σας χρειάζετε!

BUILDING 2017

Αμοιβές Building 2017

Αμοιβές Building 2017

Η εφαρμογή Αμοιβές Building 2017 αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για τον υπολογισμό των νόμιμων αμοιβών μηχανικών και των φορολογικών της αδείας (Πίνακες ΙΚΑ, ΦΕΜ, ΤΣΜΕΔΕ κλπ), καθώς καλύπτει όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στον τομέα έκδοσης οικ.αδειών.

Αυθαίρετη Δόμηση 2017

Αυθαίρετη Δόμηση 2017

Η εφαρμογή Building Αυθαίρετη Δόμηση 2017 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης όλων των διαδικασιών του νόμου 4178/13 (βεβαιώσεις νομιμότητας, δηλώσεις αυθαιρέτων κατασκευών, δελτίο δομικής τρωτότητας, διαχείριση εγγράφων, φωτογραφιών και σχεδίων).

Energy Building CAD 2017

Energy Building CAD 2017

Οι εφαρμογές Energy Building/ Energy Certificate CAD 2017 αναλαμβάνουν την εκπόνηση της Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης και της Ενεργειακής Επιθεώρησης σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.).

Αποκτήστε τώρα τις εκδόσεις 2017!

Μίσθωση λογισμικού

Η Civiltech με ικανοποίηση ανακοινώνει την κυκλοφορία δύο νέων πακέτων μίσθωσης λογισμικού Building Expert και Building Smart.

Εάν στη καθημερινή σας δουλειά χρειάζεστε εξειδικευμένο λογισμικό για αμοιβές μηχανικών (με έντυπα δόμησης), έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας, σύνταξη καταστάσεων συμφωνητικών, αυθαίρετα ή ενεργειακές επιθεωρήσεις και όχι μόνο - και αναζητάτε μια οικονομικά προσιτή λύση, η μίσθωση των πακέτων Building Smart ή Building Expert, αποτελεί χωρίς αμφιβολία τη βέλτιστη λύση...

Νέο! Στα πακέτα Building Expert και Building Smart προστέθηκε και η εφαρμογή Building Συμψηφισμός!

Κατά τη διάρκεια της μίσθωσης θα λαμβάνετε δωρεάν όλες τις νέες ενημερώσεις των εφαρμογών, καθώς και υποστήριξη επιπέδου Professional. Με αυτόν τον τρόπο, οι υπολογισμοί και η τεκμηρίωση των μελετών σας, θα είναι πάντα σε πλήρη αντιστοιχία με την κείμενη νομοθεσία.

Μίσθωση λογισμικού

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

Webinars

Nέος κύκλος τεχνικών ενημερώσεων. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας για να ενημερωθείτε έγκυρα για όλες τις νέες υποχρεώσεις του μηχανικού (Ν.4030/11, 4067/12, 4178/13, IKA κ.ά.).

Εγγραφή

Συμβόλαια συντήρησης 2017

Τις νέες εκδόσεις δικαιούνται οι συνδρομητές του 2017. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, πληρώνοντας τα συμβόλαια συντήρησης 2017 με ηλεκτρονικό τρόπο. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα με άτοκες δόσεις.

Πληρωμή συμβολαίων