Energy Building CAD 1.31

Η Civiltech ανακοινώνει την κυκλοφορία των εφαρμογών Energy Building CAD 1.31 και Energy Certificate CAD 1.31 που εφαρμόζουν τις διατάξεις των αναθεωρημένων τεχνικών οδηγιών και υποστηρίζουν την έκδοση ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ 1.31.

Η ολοκαίνουργια έκδοση του Energy Building / Certificate CAD 1.31 έχει όλα τα χαρακτηριστικά που περιμένετε από μια κορυφαία υλοποίηση για τον ενεργειακό σχεδιασμό κτηρίων με τον αναθεωρημένο Κ.Εν.Α.Κ. Για να διαβάσετε ένα ενδεικτικό κατάλογο με τις αλλαγές στην νέα έκδοση χρησιμοποιείστε τον σύνδεσμο που ακολουθεί:

Τι είναι νέο στην έκδοση 1.31

Πώς θα προμηθευτείτε τη νέα εφαρμογή

Εάν είστε ήδη κάτοχοι μιας παλαιότερης έκδοσης της εφαρμογής Energy Building, τότε ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε την εφαρμογή είναι να επισκεφθείτε τη σελίδα στο λογαριασμό σας και να δείτε μια προσωποποιημένη πρόταση «ανταλλαγής».

Προσωποποιημένη Αγορά

Εάν θέλετε να αποκτήσετε τη νέα εφαρμογή, κάντε κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί προκειμένου να δείτε προσφορές γνωριμίας για εκπόνηση μελέτης, επιθεώρησης ή συνδυασμούς με άλλες εφαρμογές όπως Νέα Αυθαίρετα Ν.4495/17.

Νέα Αγορά

Νέα Αυθαίρετα Ν.4495/17

Η Civiltech με ικανοποίηση ανακοινώνει την κυκλοφορία της πρώτης ολοκληρωμένης έκδοσης της εφαρμογής Building Νέα Αυθαίρετα Ν.4495/17 που εφαρμόζει τις διατάξεις του νόμου «Έλεγχος και προστασία του δοµηµένου περιβάλλοντος».

Στη τρέχουσα έκδοση Νέα Αυθαίρετα έχει υλοποιηθεί κατά 100% η λειτουργία της αυτόματης υποβολής και λήψης της δήλωσης στο ηλεκτρονικό σύστημα του ΤΕΕ, που επιτρέπει το σύνολο της επεξεργασίας της δήλωσης να εκτελείται μέσα από το περιβάλλον του προγράμματος (περιλαμβανομένου του γεωγραφικού εντοπισμού).

Στις ρυθμίσεις αυθαιρέτων - αλλά και στη ταυτότητα κτηρίου - σύμφωνα με τις διατάξεις του νέου νόμου έχει σημαντικό ρόλο ο έλεγχος της στατικής επάρκειας υφισταμένων κτηρίων με τον ΚΑ.ΝΕΠΕ. Έτσι, εντάξαμε στις λύσεις μας το Fespa-R της LH Λογισμική, προσφέροντας μια μοναδική εργαλειοθήκη για την ολοκληρωμένη διαχείριση της αυθαίρετης δόμησης.

Νέα Αυθαίρετα & Fespa

Πώς θα προμηθευτείτε τη νέα εφαρμογή

Για νέα αγορά, επιλέξτε μια από τις προσφορές μας:

Νέα Αγορά

Εάν είστε κάτοχοι μιας παλαιότερης έκδοσης των αυθαιρέτων, τότε επισκεφθείτε τη σελίδα που ακολουθεί στο λογαριασμό σας:

Προσωποποιημένη Αγορά

Πληρωμή συμβολαίων 2018 με έκπτωση!

Πρόγραμμα Ανταλλαγή

Η προσιτή εξέλιξη των πραγμάτων...

Στους κατόχους παλιότερων εκδόσεων του Civil προσφέρονται ειδικές τιμές απόκτησης των εκδόσεων Building 2018.

Το Building 2018 καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του ν.4495/17 (απόβλητα, Σ.Α.Υ. /Φ.Α.Υ., μικρή κλίμακα). 

Οι παρακάτω προτάσεις του προγράμματος «Ανταλλαγή» ισχύουν έως 28/2/2018:

Για να δείτε όλες τις προτάσεις του προγράμματος Ανταλλαγή κάντε κλικ στην επόμενη εντολή:

Προτάσεις Ανταλλαγής

Αποκτήστε το λογισμικό που σας χρειάζετε!

BUILDING 2018

Αμοιβές Building 2018

Αμοιβές Building 2018

Η εφαρμογή Αμοιβές Building 2018 αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για τον υπολογισμό των νόμιμων αμοιβών μηχανικών και των φορολογικών της αδείας (Πίνακες ΙΚΑ, ΦΕΜ, ΤΣΜΕΔΕ κλπ), καθώς καλύπτει όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στον τομέα έκδοσης οικ.αδειών.

Building Νέα Αυθαίρετα

Νέα Αυθαίρετα N.4495/17

Η εφαρμογή Building Νέα Αυθαίρετα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης όλων των διαδικασιών του νόμου 4495/17 (βεβαιώσεις νομιμότητας, δηλώσεις αυθαιρέτων κατασκευών, διαχείριση εγγράφων, φωτογραφιών και σχεδίων).

Energy Building CAD 1.31

Energy Building CAD 1.31

Οι εφαρμογές Energy Building/ Energy Certificate CAD 1.31 αναλαμβάνουν την εκπόνηση της Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης και της Ενεργειακής Επιθεώρησης σύμφωνα με τον αναθεωρημένο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.).

Αποκτήστε τώρα τις εκδόσεις 2018!

Μίσθωση λογισμικού

Η Civiltech με ικανοποίηση ανακοινώνει την κυκλοφορία δύο νέων πακέτων μίσθωσης λογισμικού Building Expert και Building Smart.

Εάν στη καθημερινή σας δουλειά χρειάζεστε εξειδικευμένο λογισμικό για αμοιβές μηχανικών (με έντυπα δόμησης), έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας, σύνταξη καταστάσεων συμφωνητικών, αυθαίρετα ή ενεργειακές επιθεωρήσεις και όχι μόνο - και αναζητάτε μια οικονομικά προσιτή λύση, η μίσθωση των πακέτων Building Smart ή Building Expert, αποτελεί χωρίς αμφιβολία τη βέλτιστη λύση...

Κατά τη διάρκεια της μίσθωσης θα λαμβάνετε δωρεάν όλες τις νέες ενημερώσεις των εφαρμογών, καθώς και υποστήριξη επιπέδου Professional. Με αυτόν τον τρόπο, οι υπολογισμοί και η τεκμηρίωση των μελετών σας, θα είναι πάντα σε πλήρη αντιστοιχία με την κείμενη νομοθεσία.

Μίσθωση λογισμικού

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

Webinars

Nέος κύκλος τεχνικών ενημερώσεων. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας για να ενημερωθείτε έγκυρα για όλες τις νέες υποχρεώσεις του μηχανικού (Νέος ΚΕΝΑΚ, Ν.4030/11, 4495/17, Απόβλητα κ.ά.).

Εγγραφή

Συμβόλαια συντήρησης 2018

Τις νέες εκδόσεις δικαιούνται οι συνδρομητές του 2018. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, πληρώνοντας τα συμβόλαια συντήρησης 2018 με ηλεκτρονικό τρόπο. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα με άτοκες δόσεις.

Πληρωμή συμβολαίων