Κυκλοφορία Building 2017

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση η Civiltech ανακοινώνει την άμεση κυκλοφορία των εκδόσεων 2017 των προγραμμάτων της.

Ειδικότερα, στην οικογένεια εφαρμογών Building 2017 έγινε μια ιδιαίτερα πλούσια αναβάθμιση δυνατοτήτων και λειτουργιών, στις οποίες αλλαγές συμπεριλήφθηκαν και πολλές απ’ τις δικές σας υποδείξεις.

Όλες οι εφαρμογές ξεκινώντας απ’ τις Αμοιβές Building, το Energy Building, την Αυθαίρετη Δόμηση αλλά και τη Βάση Έργων, σας δίνουν αμέσως μια αίσθηση στιβαρότητας και αξιοπιστίας που αποτυπώνεται με τεκμηριωμένες λειτουργίες, ταχύτητα εκτέλεσης, αλλά και εξαιρετική εμπειρία χρήσης σε σύγχρονα λειτουργικά συστήματα και συσκευές.

Η νέα έκδοση είναι άμεσα διαθέσιμη για τους συνδρομητές του έτους 2017.

Λήψη εκδόσεων 2017 -

Το ιστολόγιό μας

Πολλές από τις νέες λειτουργίες παρουσιάζονται στο ιστολόγιο της Civiltech. Παρακολουθήστε τα σχετικά βίντεο με κλικ στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Ιστολόγιο

ΕΣΠΑ 2014-2020

Η Civiltech διαθέτει μια ευρεία γκάμα επιλογών με ποιοτικό λογισμικό, έτσι ώστε με «μια στάση» να καλύψετε έως και το σύνολο των αναγκών σας σε λογισμικό τελευταίας γενιάς για οποιοδήποτε πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2014-2020.

Εργαλείο προσφορών ΕΣΠΑ

Πληρωμή συμβολαίων 2017 με έκπτωση!

BUILDING 2017

Αμοιβές Building 2017

Αμοιβές Building 2017

Η εφαρμογή Αμοιβές Building 2017 αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για τον υπολογισμό των νόμιμων αμοιβών μηχανικών και των φορολογικών της αδείας (Πίνακες ΙΚΑ, ΦΕΜ, ΤΣΜΕΔΕ κλπ), καθώς καλύπτει όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στον τομέα έκδοσης οικ.αδειών.

Αυθαίρετη Δόμηση 2017

Αυθαίρετη Δόμηση 2017

Η εφαρμογή Building Αυθαίρετη Δόμηση 2017 αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης όλων των διαδικασιών του νόμου 4178/13 (βεβαιώσεις νομιμότητας, δηλώσεις αυθαιρέτων κατασκευών, δελτίο δομικής τρωτότητας, διαχείριση εγγράφων, φωτογραφιών και σχεδίων).

Energy Building CAD 2017

Energy Building CAD 2017

Οι εφαρμογές Energy Building/ Energy Certificate CAD 2017 αναλαμβάνουν την εκπόνηση της Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης και της Ενεργειακής Επιθεώρησης σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.).

Αποκτήστε τώρα τις εκδόσεις 2017!

Πρόγραμμα Ανταλλαγή

Η προσιτή εξέλιξη των πραγμάτων...

Στους κατόχους παλιότερων εκδόσεων του Civil προσφέρονται ειδικές τιμές απόκτησης των εκδόσεων Building 2017.

Η μετάβαση στην πλατφόρμα εργασίας του Building είναι επιτακτική, εξαιτίας της οριστικής απόσυρσης του Civil.

Οι παρακάτω προτάσεις του προγράμματος «Ανταλλαγή» ισχύουν έως 29/6/2017:

Για να δείτε όλες τις προτάσεις του προγράμματος Ανταλλαγή κάντε κλικ στην επόμενη εντολή:

Προτάσεις Ανταλλαγής

Αποκτήστε το λογισμικό που σας χρειάζετε!

Μίσθωση λογισμικού

Η Civiltech με ικανοποίηση ανακοινώνει την κυκλοφορία δύο νέων πακέτων μίσθωσης λογισμικού Building Expert και Building Smart.

Εάν στη καθημερινή σας δουλειά χρειάζεστε εξειδικευμένο λογισμικό για αμοιβές μηχανικών (με έντυπα δόμησης), έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας, σύνταξη καταστάσεων συμφωνητικών, αυθαίρετα ή ενεργειακές επιθεωρήσεις και όχι μόνο - και αναζητάτε μια οικονομικά προσιτή λύση, η μίσθωση των πακέτων Building Smart ή Building Expert, αποτελεί χωρίς αμφιβολία τη βέλτιστη λύση...

Νέο! Στα πακέτα Building Expert και Building Smart προστέθηκε και η εφαρμογή Building Συμψηφισμός!

Κατά τη διάρκεια της μίσθωσης θα λαμβάνετε δωρεάν όλες τις νέες ενημερώσεις των εφαρμογών, καθώς και υποστήριξη επιπέδου Professional. Με αυτόν τον τρόπο, οι υπολογισμοί και η τεκμηρίωση των μελετών σας, θα είναι πάντα σε πλήρη αντιστοιχία με την κείμενη νομοθεσία.

Μίσθωση λογισμικού

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

Webinars

Nέος κύκλος τεχνικών ενημερώσεων. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας για να ενημερωθείτε έγκυρα για όλες τις νέες υποχρεώσεις του μηχανικού (Ν.4030/11, 4067/12, 4178/13, IKA κ.ά.).

Εγγραφή

Συμβόλαια συντήρησης 2017

Τις νέες εκδόσεις δικαιούνται οι συνδρομητές του 2017. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, πληρώνοντας τα συμβόλαια συντήρησης 2017 με ηλεκτρονικό τρόπο. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα με άτοκες δόσεις.

Πληρωμή συμβολαίων