Γνωσιακή Βάση

Καλώς ήρθατε! Δεν μπορείτε να εγγραφείτε ή να κάνετε είσοδο στο σύστημα.
Επιλογές
Προβολή
Μετάβαση στη τελευταία δημοσίευση Μετάβαση στην πρώτη μη αναγνωσμένη
Νάντια Λιάκου  
#1 Απεσταλμένο : Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2014 12:44:34 μμ(UTC)
Νάντια Λιάκου

Κατάταξη: Διαχειριστής

Δημοσιεύσεις: 385
Ελλάδα

Πρόσκληση

Η εταιρεία Civiltech Α.Ε., διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για την οικογένεια εφαρμογών Building 2014, την Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου στις 16:00 μ.μ. Οι συμμετέχοντες θα δικαιούνται ειδικές προσφορές, μην τις χάσετε!

Σκοπός

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των μηχανικών σχετικά με τις νέες δυνατότητες της οικογένειας εφαρμογών Building 2014 για να είναι σε πλήρη ετοιμότητα για την ηλεκτρονική υποβολή οικοδομικών αδειών και την εφαρμογή της ταυτότητας του κτηρίου.

Ενδεικτική θεματολογία

  • Φάκελος έργου - Ιστορικό οικοδομικών αδειών - Διαχείριση εγγράφων.
  • Αυθαίρετη Δόμηση - Σύνταξη φακέλου δικαιολογητικών.
  • Άδεια Δόμησης – Αμοιβές μηχανικών – Iδιωτικά συμφωνητικά. 
  • Εργασίες Μικρής κλίμακας – Σύνταξη δικαιολογητικών έγκρισης εργασιών μικρής κλίμακας.

Αυθαίρετη Δόμηση

Η εφαρμογή Building Αυθαίρετη Δόμηση είναι η μοναδική που προσφέρει τη δυνατότητα αυτόματης λήψης στοιχείων από το πληροφοριακό σύστημα του Τ.Ε.Ε, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε στη σύνταξη του φακέλου των δικαιολογητικών (υπεύθυνες δηλώσεις, εξουσιοδοτήσεις, κατάλογο φωτογραφιών, τεχνικές εκθέσεις, δελτίο δομικής τρωτότητας αυθαιρέτου), χωρίς νέα πληκτρολόγηση των στοιχείων και με απόλυτη ακρίβεια στη μεταφορά των δεδομένων. Σε συνδυασμό με τις υπόλοιπες εφαρμογές της οικογένειας Building 2014 (Διάγραμμα Κάλυψης Ν.4178, Τοπογραφικό Διάγραμμα, Άδεια Δόμησης) σας δίνει τη δυνατότητα να συντάξετε τον πλήρη φάκελο των δικαιολογητικών, μετατρέποντας παράλληλα κάθε είδος εντύπου ή σχεδίου στην απαιτούμενη μορφή προς υποβολή στο σύστημα του Τ.Ε.Ε.

Άδεια Δόμησης

Η εφαρμογή Building Άδεια Δόμησης υπολογίζει τα φορολογικά αδείας και τις νόμιμες αμοιβές μηχανικών σύμφωνα με την Υ.Α. (ΦΕΚ 56Β/25-01-2012), παράγει τα έντυπα έγκρισης / άδειας δόμησης σύμφωνα με την Κ.Υ.Α. (ΦΕΚ 251/Β/13-2-2012), υποβάλλει ηλεκτρονικά το Φ.Ε.Μ. στο Taxisnet και αναλαμβάνει τη διαχείριση κάθε είδους έγγραφης συμφωνία μηχανικού – εργοδότη, όπως προβλέπεται από το Ν.3919/ 2011 για όλες τις υπηρεσίες μηχανικού (έκδοση οικοδομικής άδειας, έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας, τακτοποίηση αυθαιρέτου, ενεργειακή επιθεώρηση κ.α.) Επιπρόσθετα, αξιοποιώντας τη μακροχρόνια εμπειρία μας στο αντικείμενο των αμοιβών μηχανικών, έχουμε ενσωματώσει αυτοματισμούς για σύνθετες περιπτώσεις έκδοσης αδειών νομιμοποίησης, για σύνταξη τοπογραφικού διαγράμματος εξαρτημένου από ΕΓΣΑ κ.ά. 

Εργασίες Μικρής Κλίμακας 

Ο Νέος Οικοδομικός Κανονισμός (Ν.4067/2012) θεσμοθέτησε μια σειρά αλλαγών, κυριότερη από τις οποίες είναι η αντικατάσταση της κλασσικής οικοδομικής άδειας από τρεις νέες διαδικασίες, για τις οποίες υποβάλλονται αντίστοιχα έντυπα στις αρμόδιες Υπηρεσίες Δόμησης: Έγκριση Δόμησης - Άδεια Δόμησης, Έγκριση Εργασιών Μικρής Κλίμακας, Έγγραφη Ενημέρωση Εργασιών του άρθρου 4 παρ.3.Μεταγενέστερα νομοθετήματα όπως ο Ν.4178/13 και ο Ν.4258/14 έχουν συνδέσει τις διαδικασίες της νομιμοποίησης αυθαιρέτων και τις εργασίες που εκτελούνται στα πλαίσια του προγράμματος ‘’Εξοικονόμηση κατ’ οίκον’’ με την έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας.
Η εφαρμογή Building Εργασίες Μικρής Κλίμακας παράγει όλα τα δικαιολογητικά κατά περίπτωση (τεχνικές εκθέσεις, πιστοποιητικό στατικής επάρκειας,  Σ.Α.Υ. /Φ.Α.Υ., πίνακες Ι.Κ.Α., δηλώσεις ανάθεσης – ανάληψης, αιτήσεις για εγκρίσεις από αρμόδιους φορείς) και συντάσσει το έντυπο της αίτησης προς την Υ.ΔΟΜ. 

Ταυτότητα εκδήλωσης

Θέμα
Β Φάση Αυθαιρέτων - Άδεια Δόμησης - Εργασίες Μικρής Κλίμακας

Ημερομηνία
Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2014

Τοποθεσία
Διαδίκτυο

Ώρα
16:00 μ. μ. - 18:00 μ. μ.

Συμμετοχή
Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Εγγραφή
Για την καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, σας παρακαλούμε να εγγραφείτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνσηhttp://civiltech.gr/Common/Seminars.aspx ή επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2106003034.

Επεξεργασία από χρήστη Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014 12:53:16 μμ(UTC)  | Αιτιολογία: Δεν προσδιορίστηκε

Τροφοδοσία Rss 
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα τώρα
Επισκέπτης
Μεταπήδηση στη Συζήτηση:  
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφοφορίες σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη συζήτηση.

Ειδοποίηση

Icon
Error