Αμοιβές Building 2017 - Β Μέρος

Η παρουσίαση αυτή αφορά ένα απαιτητικό παράδειγμα μιας νέας οικοδομής με πισίνα (με αναλυτικό προϋπολογισμό), στο οποίο αντιμετωπίζονται με απλό τρόπο όλα τα βήματα για τον γρήγορο υπολογισμό αμοιβών με την εφαρμογή Αμοιβές Building 2017.

Δείτε το πρώτο μέρος εδώ.

Σε αυτή την παρουσίαση θα δείτε με ποιο τρόπο μετατρέπετε μια μελέτη προσφοράς σε πλήρη μελέτη, έτοιμη για υποβολή στις αρμόδιες υπηρεσίες.

Είναι αυτονόητο ότι πριν την υποβολή της αμοιβής στο Τ.Ε.Ε. θα πρέπει να αντικαταστήσετε τα πλασματικά στοιχεία με τα πραγματικά. Ειδικότερα για τους μηχανικούς, θα πρέπει να ζητήσετε «αντικατάσταση» του πλασματικού μηχανικού με τον πραγματικό. Η διαδικασία είναι πολύ απλή εφόσον έχετε ένα μηχανικό.

Σε περίπτωση που έχετε περισσότερους μηχανικούς διαφορετικών ειδικοτήτων, θα πρέπει να γίνει σωστή ανάθεση ανάλογα με την ειδικότητα όλων των μελετών (μελέτες συμβατικού, τοπογραφικές εργασίες, μελέτες ΚΕΝΑΚ, πρόσθετες εργασίες).

Στη νέα έκδοση Αμοιβές Building αυτοματοποιήθηκε πλήρως η διαδικασία ανάθεσης των εργασιών στους μηχανικούς. 

Στην επόμενη παρουσίαση θα ολοκληρώσουμε αυτό το παράδειγμα με τα εξής θέματα:
  • Φορολογικά - ΙΚΑ - ΦΕΜ
  • Στοιχεία τοπογραφικού διαγράμματος
  • Στοιχεία διαγράμματος δόμησης
  • Έντυπα δόμησης
  • Τεχνική έκθεση
  • Ιδιωτικό συμφωνητικό

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.