Post

Checklist Ωφελούμενου από την εφαρμογή Energy Εξοικονομώ - Αυτονομώ

Η νέα έκδοση της εφαρμογής Energy Εξοικονομώ - Αυτονομώ έχει προσαρμοστεί τόσο στον δημοσιευμένο Οδηγό του προγράμματος, όσο και στις ανάγκες του Πληροφοριακού συστήματος.

Ειδικότερα στην τρέχουσα έκδοση περιλαμβάνεται και δύο νέες αναφορές:

  • Μια νέα Πρόταση για τον πελάτη με διαγράμματα ενεργειακής εξοικονόμησης και βασικές πληροφορίες για την αίτηση στο πρόγραμμα.
  • Παραγωγή μιας Checklist για τον Ωφελούμενο, που θα λειτουργήσει σαν «μπούσουλας» για την εισαγωγή των στοιχείων στο σύστημα.

H Checklist για τον Ωφελούμενο περιλαμβάνει διαρθρωμένες όλες τις πληροφορίες που θα χρησιμοποιηθούν για την εισαγωγή στοιχείων στο σύστημα, με τη σειρά που θα ζητηθούν (Στοιχεία ωφελούμενου, Στοιχεία ακινήτου, Στοιχεία (συν)ιδιοκτησίας, Στοιχεία συμβούλου, Πληροφορίες για ανάκτηση του ΠΕΑ, Παρεμβάσεις κλπ.)

Ειδικότερα η checklist θα φανεί χρήσιμη σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου την εισαγωγή των αιτήσεων στο σύστημα δεν αναλαμβάνει ο ενεργειακός επιθεωρητής, αλλά ο ωφελούμενος – με καθοδήγηση από τον μηχανικό.

Το παραγόμενο αρχείο παρέχεται σε επεξεργάσιμη μορφή Word, προκειμένου να μπορείτε να κάνετε διορθώσεις της τελευταίας στιγμής!

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.