Ηλεκτρονικά σεμινάρια - Webinars

Κατάλογος προγραμματισμένων ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) της Civiltech. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο  για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

Τίτλος 
Τόπος 
Ημερομηνία 
Ώρες 
Πληροφορίες 
  
Ενεργειακή Επιθεώρηση 9/2/2023 Internet9/2/202315:00 μ.μ. - 17:00 μ.μ.Δωρεάν
Αμοιβές, Απόβλητα & e-Άδειες 16/02/2023 Internet16/02/202215:00 μ.μ. - 17:00 μ.μ.Δωρεάν

Τα ηλεκτρονικά σεμινάρια είναι σεμινάρια που γίνονται μέσω Internet. Η παρουσίαση γίνεται στον υπολογιστή σας την καθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Το σεμινάριο είναι διαδραστικό, επομένως υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων όπως σε ένα κλασσικό σεμινάριο σε αίθουσα. Η ύλη κάθε σεμιναρίου (webinar) είναι καθορισμένη. Για να δείτε την ύλη ενός σεμιναρίου κάντε κλικ στην υπερσύνδεση του τίτλου. Μπορείτε να εγγραφείτε σε ένα ή περισσότερα σεμινάρια.

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις και σεμινάρια

Κατάλογος προγραμματισμένων σεμιναρίων και εκδηλώσεων της Civiltech. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο  για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

Τίτλος 
Τόπος 
Ημερομηνία 
Ώρες 
Πληροφορίες 
  
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένα σεμινάρια

Παρατήρηση Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επιβεβαιώνουν τη διαθεσιμότητα θέσεων σε σεμινάρια επί πληρωμή και να μην προσέρχονται απευθείας στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου, ακόμη και εάν έχουν καταθέσει το σχετικό ποσό. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης είναι άμεσα εξαρτημένη από το πλήθος των συμμετεχόντων.

Εκδηλώσεις ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με Civiltech

Κατάλογος προγραμματισμένων εκδηλώσεων του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με τη Civiltech. Κάντε κλικ στο εικονίδιο > για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση που σας ενδιαφέρει.

Τίτλος 
Τόπος 
Ημερομηνία 
Ώρες 
Πληροφορίες 
  
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένα σεμινάρια

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις απευθύνονται στα μέλη του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ. Εάν δεν είστε μέλος του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ μπορείτε πολύ εύκολα να εγγραφείτε εδώ ή πριν την έναρξη κάθε εκδήλωσης.