Συμβόλαια συντήρησης-υποστήριξης 2024

Οι προσφορές στα συμβόλαια συντήρησης - υποστήριξης του 2024 είναι εδώ! Όπως κάθε χρόνο, η προαγορά των νέων εκδόσεων 2024 συνοδεύεται από σημαντικά προνόμια:

  • Κλιμακωτή έκπτωση στα συμβόλαια συντήρησης έως 25%.
  • Πέντε (5) δωρεάν περιστατικά premium υποστήριξης.
  • Άμεση λήψη άδεια χρήσης μόλις κυκλοφορήσουν οι νέες εκδόσεις.
  • Προνομιακή τιμή απόκτησης άλλων εφαρμογών για την Ταυτότητα κτιρίου, την Προσβασιμότητα κλπ.
Πληρωμή συμβολαίων

Ψηφιακή υπογραφή από τη Civiltech

Η Civiltech διαθέτει Usb token, συμβατά με τη νέα ΑΠΕΔ και οργανωμένο τμήμα υποστήριξης που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με ασφάλεια τη νέα διαδικασία έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών και ψηφιακής υπογραφής.

Απόκτηση Ψηφιακής Υπογραφής

Building e-ΕΦΚΑ

Η Civiltech παρέχει την πρώτη ολοκληρωμένη λύση για την απογραφή και ηλεκτρονική υποβολή των στοιχείων του έργου στο e-ΕΦΚΑ και στο e-Άδειες.

Με αυτή τη λύση, δεν απαιτείται η εκ νέου καταχώρηση γραμμή – γραμμή χώρων και εργασιών στα συστήματα του Τ.Ε.Ε. και του e-ΕΦΚΑ και επιτυγχάνεται απόλυτη συνάφεια ανάμεσα στα φορολογικά αδείας, στα τεχνικά στοιχεία του e-ΕΦΚΑ και στα στοιχεία δόμησης του e-Άδειες.

Πληροφορίες

Στατικές μελέτες με το SCADA SE

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Civiltech με την ACE-Hellas, μπορείτε να αποκτήσετε το SCADA SE μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Civiltech και να λάβετε άμεσα άδεια ενεργοποίησης του προγράμματος.

Πληροφορίες

Αποκτήστε το λογισμικό που χρειάζεστε!

Building 2024

Αμοιβές Building

Αμοιβές Building

Η εφαρμογή Αμοιβές Building αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για τον υπολογισμό των νόμιμων αμοιβών μηχανικών και των φορολογικών της αδείας (Πίνακες ΙΚΑ, ΦΕΜ κλπ), καθώς καλύπτει όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στον τομέα έκδοσης οικ.αδειών.

Αυθαίρετα Ν.4495

e-Αυθαίρετα

Η εφαρμογή e-Αυθαίρετα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης όλων των διαδικασιών του νόμου 4495/17 (βεβαιώσεις νομιμότητας, δηλώσεις αυθαιρέτων κατασκευών, διαχείριση εγγράφων, φωτογραφιών και σχεδίων).

Energy Building CAD 1.31

Energy Building CAD 1.31

Οι εφαρμογές Energy Building CAD και Energy Certificate CAD αναλαμβάνουν την εκπόνηση της Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης και της Ενεργειακής Επιθεώρησης σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.).

Αποκτήστε τώρα τις εκδόσεις 2024!

Μίσθωση λογισμικού

Εάν στη καθημερινή σας δουλειά χρειάζεστε εξειδικευμένο λογισμικό για τα ηλεκτρονικά συστήματα e-Άδειες ή e-Κτηματολόγιο, αυθαίρετα ή ενεργειακές επιθεωρήσεις - και αναζητάτε μια προσιτή λύση, η μίσθωση των πακέτων Building Smart ή Building Expert, ή Building Economy, αποτελεί χωρίς αμφιβολία τη βέλτιστη λύση...

Κατά τη διάρκεια της μίσθωσης θα λαμβάνετε δωρεάν όλες τις νέες ενημερώσεις των εφαρμογών, καθώς και υποστήριξη επιπέδου Professional. Με αυτόν τον τρόπο, οι υπολογισμοί και η τεκμηρίωση των μελετών σας, θα είναι πάντα σε πλήρη αντιστοιχία με την κείμενη νομοθεσία.

Μίσθωση λογισμικού

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

Webinars

Νέος κύκλος τεχνικών ενημερώσεων. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας για να ενημερωθείτε έγκυρα για όλες τις νέες υποχρεώσεις του μηχανικού (e-Άδειες, e-Κτηματολόγιο, Ν.4495/17 κ.ά.)

Εγγραφή

Συμβόλαια συντήρησης 2024

Εκδόθηκαν τα συμβόλαια συντήρησης-υποστήριξης του έτους 2024. Η τακτοποίηση των συμβολαίων διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά εδώ και η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις.

Πληρωμή συμβολαίων 2024