Ηλεκτρονικά σεμινάρια - Webinars

Κατάλογος προγραμματισμένων ηλεκτρονικών σεμιναρίων (webinars) της Civiltech. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο  για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

Τίτλος 
Τόπος 
Ημερομηνία 
Ώρες 
Πληροφορίες 
  
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένα ηλεκτρονικά σεμινάρια

Τα webinars είναι σεμινάρια που γίνονται μέσω Internet. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές οδηγίες σύνδεσης εδώ. Το σεμινάριο είναι διαδραστικό, επομένως υπάρχει η δυνατότητα υποβολής ερωτήσεων όπως σε ένα κλασσικό σεμινάριο σε αίθουσα. Για να δείτε την ύλη ενός σεμιναρίου κάντε κλικ στην υπερσύνδεση του τίτλου. 

Προγραμματισμένες εκδηλώσεις και σεμινάρια

Κατάλογος προγραμματισμένων σεμιναρίων και εκδηλώσεων της Civiltech. Μπορείτε να κάνετε κλικ στο εικονίδιο  για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.

Τίτλος 
Τόπος 
Ημερομηνία 
Ώρες 
Πληροφορίες 
  
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένα σεμινάρια

Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επιβεβαιώνουν τη διαθεσιμότητα θέσεων σε σεμινάρια και να μην προσέρχονται απευθείας στο χώρο διεξαγωγής του σεμιναρίου. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης είναι άμεσα εξαρτημένη από το πλήθος των συμμετεχόντων.


Εκδηλώσεις ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με Civiltech

Κατάλογος προγραμματισμένων εκδηλώσεων του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ σε συνεργασία με τη Civiltech. Κάντε κλικ στο εικονίδιο > για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση που σας ενδιαφέρει.

Τίτλος 
Τόπος 
Ημερομηνία 
Ώρες 
Πληροφορίες 
  
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένα σεμινάρια

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις απευθύνονται στα μέλη του ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ.