Εξαργύρωση voucher για Ψηφιακά Εργαλεία

Εάν είστε δικαιούχος στο πρόγραμμα «ΨΗΦΙΑΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΜΜΕ», μπορείτε να αγοράσετε ψηφιακά προϊόντα και υπηρεσίες της Civiltech με επιδότηση έως 90%. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες από το σύδεσμο που ακολουθεί:

Οδηγίες για Voucher ΜΜΕ

Energy Εξοικονομώ - Ανακαινίζω

Η Civiltech ανακοινώνει την άμεση κυκλοφορία της εφαρμογής Energy Εξοικονομώ - Ανακαινίζω που σας βοηθά να ανταπεξέλθετε στις ανάγκες του νέου προγράμματος «Εξοικονομώ - Ανακαινίζω για νέους».

Τα αποτελέσματα εμφανίζονται τεκμηριωμένα σε μια καρτέλα ανώτατων τιμών όπου προσδιορίζονται αναλυτικά:

Παρουσίαση

Για να αποκτήσετε μία ολοκληρωμένη λύση για την ενεργειακή αναβάθμιση, επιλέξτε την προσφορά που καλύπτει τις ανάγκες σας:

Προσφορές

Building secrets

Η σειρά παρουσιάσεων Building secrets αναδεικνύει πρακτικές λύσεις σε θέματα που απασχολούν τους μηχανικούς σε καθημερινή βάση, όπως:

Πληροφορίες

Ψηφιακή υπογραφή από τη Civiltech

Η Civiltech διαθέτει Usb token, συμβατά με τη νέα ΑΠΕΔ και οργανωμένο τμήμα υποστήριξης που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με ασφάλεια και τη νέα διαδικασία έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών.

Απόκτηση Ψηφιακής Υπογραφής

Στατικές μελέτες με το SCADA SE

Στα πλαίσια της συνεργασίας της Civiltech με την ACE-Hellas, μπορείτε να αποκτήσετε το SCADA SE μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Civiltech και να λάβετε άμεσα άδεια ενεργοποίησης του προγράμματος.

Πληροφορίες

Αποκτήστε το λογισμικό που χρειάζεστε!

Building 2023

Αμοιβές Building

Αμοιβές Building

Η εφαρμογή Αμοιβές Building αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για τον υπολογισμό των νόμιμων αμοιβών μηχανικών και των φορολογικών της αδείας (Πίνακες ΙΚΑ, ΦΕΜ κλπ), καθώς καλύπτει όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στον τομέα έκδοσης οικ.αδειών.

Αυθαίρετα Ν.4495

e-Αυθαίρετα

Η εφαρμογή e-Αυθαίρετα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης όλων των διαδικασιών του νόμου 4495/17 (βεβαιώσεις νομιμότητας, δηλώσεις αυθαιρέτων κατασκευών, διαχείριση εγγράφων, φωτογραφιών και σχεδίων).

Energy Building CAD 1.31

Energy Building CAD 1.31

Οι εφαρμογές Energy Building CAD και Energy Certificate CAD αναλαμβάνουν την εκπόνηση της Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης και της Ενεργειακής Επιθεώρησης σύμφωνα με τον Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.).

Αποκτήστε τώρα τις εκδόσεις 2023!

Μίσθωση λογισμικού

Εάν στη καθημερινή σας δουλειά χρειάζεστε εξειδικευμένο λογισμικό για τα ηλεκτρονικά συστήματα e-Άδειες ή e-Κτηματολόγιο, αυθαίρετα ή ενεργειακές επιθεωρήσεις - και αναζητάτε μια προσιτή λύση, η μίσθωση των πακέτων Building Smart ή Building Expert, ή Building Economy, αποτελεί χωρίς αμφιβολία τη βέλτιστη λύση...

Κατά τη διάρκεια της μίσθωσης θα λαμβάνετε δωρεάν όλες τις νέες ενημερώσεις των εφαρμογών, καθώς και υποστήριξη επιπέδου Professional. Με αυτόν τον τρόπο, οι υπολογισμοί και η τεκμηρίωση των μελετών σας, θα είναι πάντα σε πλήρη αντιστοιχία με την κείμενη νομοθεσία.

Μίσθωση λογισμικού

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

Webinars

Νέος κύκλος τεχνικών ενημερώσεων. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας για να ενημερωθείτε έγκυρα για όλες τις νέες υποχρεώσεις του μηχανικού (e-Άδειες, e-Κτηματολόγιο, Ν.4495/17 κ.ά.)

Εγγραφή

Συμβόλαια συντήρησης 2023

Εκδόθηκαν τα συμβόλαια συντήρησης-υποστήριξης του έτους 2023. Η τακτοποίηση των συμβολαίων διεκπεραιώνεται ηλεκτρονικά εδώ και η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα και σε άτοκες δόσεις.

Πληρωμή συμβολαίων