Ψηφιακή υπογραφή από τη Civiltech

Η Civiltech διαθέτει τη μοναδική ολοκληρωμένη λύση για τη ψηφιακή υπογραφή που περιλαμβάνει την προμήθεια USB token, την παροχή υπηρεσιών προεγκατάστασης του ψηφιακού πιστοποιητικού και την υπογραφή εγγράφων PDF και διανυσματικών σχεδίων με την εφαρμογή Building Sign.

Απόκτηση Ψηφιακής Υπογραφής
SafeNet eToken 5110 με προεγκατάσταση 110,00
SafeNet eToken 5110 με προεγκατάσταση + Building Sign 2019 200,00
Building Sign 2019 120,00

Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 

Ειδικές προσφορές για τεχνικά γραφεία

Μετά από απαίτηση πολλών συναδέλφων δημιουργήσαμε πακέτα μαζικής απόκτησης ψηφιακής υπογραφής που καλύπτουν τεχνικά γραφεία ή συνεργαζόμενους μηχανικούς, με την εγγύηση της Civiltech.

Εξοικονόμηση κατ’ οίκον ΙΙ - Β' Κύκλος

Νέα εκκίνηση στις 16 Σεπτεμβρίου 2019 για τον Β' κύκλο του προγράμματος «Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον II»! Προετοιμαστείτε έγκαιρα!

Energy Εξοικονομώ ΙΙ - Β Κύκλος

Building 2019 & e-Άδειες

Το Building 2019 περιλαμβάνει ΟΛΕΣ τις εφαρμογές που είναι απαραίτητες για την έκδοση οικοδομικών αδειών με το e-Άδειες.

Η έκδοση Building 2019 περιλαμβάνει 4 νέες εφαρμογές ειδικά σχεδιασμένες για το e-Άδειες: την Πυροπροστασία ΠΔ 41/18, την Μικρή Κλίμακα Ν.4495, την εφαρμογή Building Απόβλητα για την παραγωγή του ΣΔΑ και την εφαρμογή Building Sign 2019 για τη ψηφιακή υπογραφή των εγγράφων που υποβάλλετε.

Building 2019 & e-Άδειες
Παρουσίαση video Building Sign 2019 
Παρουσίαση Video Μικρή Κλίμακα 2019 
Παρουσίαση video Νέα Πυροπροστασία 2019
Παρουσίαση video Building Απόβλητα 2019

Αποκτήστε το λογισμικό που σας χρειάζετε!

BUILDING 2019

Αμοιβές Building 2019

Αμοιβές Building 2019

Η εφαρμογή Αμοιβές Building 2019 αποτελεί την πλέον σύγχρονη και ολοκληρωμένη λύση για τον υπολογισμό των νόμιμων αμοιβών μηχανικών και των φορολογικών της αδείας (Πίνακες ΙΚΑ, ΦΕΜ, ΤΣΜΕΔΕ κλπ), καθώς καλύπτει όλες τις μεγάλες αλλαγές που έχουν συντελεστεί στον τομέα έκδοσης οικ.αδειών.

Building Νέα Αυθαίρετα

Νέα Αυθαίρετα N.4495/17

Η εφαρμογή Building Νέα Αυθαίρετα αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης όλων των διαδικασιών του νόμου 4495/17 (βεβαιώσεις νομιμότητας, δηλώσεις αυθαιρέτων κατασκευών, διαχείριση εγγράφων, φωτογραφιών και σχεδίων).

Energy Building CAD 1.31

Energy Building CAD 1.31

Οι εφαρμογές Energy Building/ Energy Certificate CAD 1.31 αναλαμβάνουν την εκπόνηση της Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης και της Ενεργειακής Επιθεώρησης σύμφωνα με τον αναθεωρημένο Κανονισμό Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων (Κ.ΕΝ.Α.Κ.).

Αποκτήστε πρώτοι τις εκδόσεις 2019!

Μίσθωση λογισμικού

Η Civiltech με ικανοποίηση ανακοινώνει την κυκλοφορία δύο νέων πακέτων μίσθωσης λογισμικού Building Expert και Building Smart.

Εάν στη καθημερινή σας δουλειά χρειάζεστε εξειδικευμένο λογισμικό για αμοιβές μηχανικών (με έντυπα δόμησης), έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας, σύνταξη καταστάσεων συμφωνητικών, αυθαίρετα ή ενεργειακές επιθεωρήσεις και όχι μόνο - και αναζητάτε μια οικονομικά προσιτή λύση, η μίσθωση των πακέτων Building Smart ή Building Expert, αποτελεί χωρίς αμφιβολία τη βέλτιστη λύση...

Κατά τη διάρκεια της μίσθωσης θα λαμβάνετε δωρεάν όλες τις νέες ενημερώσεις των εφαρμογών, καθώς και υποστήριξη επιπέδου Professional. Με αυτόν τον τρόπο, οι υπολογισμοί και η τεκμηρίωση των μελετών σας, θα είναι πάντα σε πλήρη αντιστοιχία με την κείμενη νομοθεσία.

Μίσθωση λογισμικού

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

Webinars

Nέος κύκλος τεχνικών ενημερώσεων. Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στις εκδηλώσεις μας για να ενημερωθείτε έγκυρα για όλες τις νέες υποχρεώσεις του μηχανικού (Νέος ΚΕΝΑΚ, Ν.4030/11, 4495/17, Απόβλητα κ.ά.).

Εγγραφή

Συμβόλαια συντήρησης 2019

Τις νέες εκδόσεις δικαιούνται οι συνδρομητές του 2019. Εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα, εξοφλώντας τα συμβόλαια συντήρησης 2019 με ηλεκτρονικό τρόπο. Η πληρωμή μπορεί να γίνει με κατάθεση σε λογαριασμό ή πιστωτική κάρτα με άτοκες δόσεις.

Πληρωμή συμβολαίων