Post

Building Κτηματολόγιο: Παρουσίαση Α Μέρος

Η εφαρμογή Building Κτηματολόγιο καλύπτει με ολοκληρωμένο τρόπο την υποβολή τοπογραφικών διαγραμμάτων στο e-Κτηματολόγιο. Ειδικότερα αναλαμβάνει τη δημιουργία των επιπέδων (layers), την εκτέλεση των απαιτούμενων ελέγχων και την ψηφιακή υπογραφή των αρχείων, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που ορίζονται στο εγκεκριμένο «Τεύχος Τεχνικών Προδιαγραφών για την ηλεκτρονική υποβολή διαγραμμάτων». 

Το πλεονέκτημα χρήσης της εφαρμογής Building Κτηματολόγιο είναι ότι σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το ΔΙΚΟ σας αρχιτεκτονικό, σχεδιαστικό ή τοπογραφικό πρόγραμμα για να κάνετε επεξεργασία των τοπογραφικών διαγραμμάτων, ανεξάρτητα εάν υπάρχει η πρόβλεψη σε αυτά να υποστηρίζουν τις διαδικασίες που απαιτούνται για την υποβολή διαγραμμάτων. 

Επιπλέον αυτοματοποιεί στο μέγιστο βαθμό τη διαδικασία σύνταξης του διαγράμματος, εκτέλεσης ελέγχου, ψηφιακής υπογραφής και υποβολής στο e-Κτηματολόγιο.

Στο συγκεκριμένο παράδειγμα θα δούμε πώς μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες της εφαρμογής Building Κτηματολόγιο χρησιμοποιώντας το δικό σας πρόγραμμα για επεξεργασία του σχεδίου.

Η δυνατότητα αυτή είναι χρήσιμη όταν το δικό σας σχεδιαστικό πρόγραμμα:

  • Δεν παράγει το σωστό τύπο των οντοτήτων (polylineς) που προβλέπουν οι προδιαγραφές.
  • Δεν εκτελεί τους αναγκαίους ελέγχους επιπέδων
  • Δεν αναγνωρίζονται οι ελληνικοί χαρακτήρες.
  • Δεν παράγει αρχεία συμβατά dxf
  • Δεν παράγει αυτόματα το hashcode και την ψηφιακή υπογραφή.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.