Post

Energy Νέο Εξοικονομώ – Διασύνδεση με ΠΕΑ

Για να προετοιμαστείτε έγκαιρα για το πρόγραμμα «Εξοικονομώ 2021», η Civiltech κυκλοφόρησε την εφαρμογή Energy Νέο Εξοικονομώ, η οποία στηρίζεται στη Β' προδημοσίευση του οδηγού εφαρμογής του προγράμματος. 

Η τεχνική πρόταση που υποβάλλεται, με σκοπό την υπαγωγή στο πρόγραμμα «Νέο Εξοικονομώ», βασίζεται στα στοιχεία του Α' Πιστοποιητικού Ενεργειακής Απόδοσης. Ωστόσο, εξίσου κρίσιμο ρόλο έχει η Β’ ενεργειακή επιθεώρηση καθώς σε ορισμένες περιπτώσεις (π.χ. τοποθέτηση αντλίας θερμότητας), επειδή αλλάζει το κτήριο αναφοράς, ενδέχεται να υπολογίζεται δυσμενέστερη ενεργειακή κατάταξη, με αποτέλεσμα να διαφοροποιούνται τόσο οι ενεργειακοί στόχοι, όσο και ο μέγιστος επιλέξιμος προϋπολογισμός.

Στην παρουσίαση που ακολουθεί θα δείτε πως η διασύνδεση μεταξύ του αρχείου .xml της ενεργειακής επιθεώρησης και της εφαρμογής Energy Νέο Εξοικονομώ σας βοηθά να αξιολογήσετε τα εναλλακτικά σενάρια βελτίωσης και να συντάξετε ταχύτατα την πρόταση σας, καθώς και πώς μπορείτε να «προσομοιώνετε» τη δεύτερη ενεργειακή επιθεώρηση! 

Η νέα εφαρμογή Energy Νέο Εξοικονομώ διατίθεται σε πολύ φιλική τιμή μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Civiltech είτε ως αυτόνομη εφαρμογή, είτε σε συνδυασμό με τις δημοφιλείς μας εφαρμογές για την ενεργειακή επιθεώρηση, τη ρύθμιση των αυθαιρέτων και την έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας.



Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.