Post

Απόκτηση ψηφιακής υπογραφής από την ΑΠΕΔ με τη βοήθεια της Civiltech

Υπενθυμίζουμε ότι για την πιστοποιημένη είσοδο στα πληροφοριακά συστήματα e-Κτηματολόγιο (ΦΕΚ 136/28-7-2016) και e-Άδειες (ΦΕΚ 3136/Β/31-07-2018) είναι απαραίτητη η έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού.

Γιατί να εμπιστευτείτε τη Civiltech

Η Civiltech έχει ήδη προτιμηθεί από χιλιάδες μηχανικούς μέχρι σήμερα, διότι παρέχει υπηρεσίες έκδοσης ψηφιακού πιστοποιητικού - μέσω της ΑΠΕΔ - με ταχύτητα και ασφάλεια, χωρίς να απαιτείται να κοινοποιήσετε σε τρίτους τους κωδικούς εισόδου στο TAXISnet και στο Τ.Ε.Ε.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται μέσω απομακρυσμένης σύνδεσης σε πρότυπο υπολογιστή της Civiltech και σας αποστέλλεται με courier η συσκευή Safenet 5110cc/ Gemalto/ Thales (MD 940) με προ-εγκατεστημένο το ψηφιακό σας πιστοποιητικό, έτοιμη για χρήση.

Επιπρόσθετα, η Civiltech διανέμει το Building Sign, το μόνο εξειδικευμένο πρόγραμμα ψηφιακής υπογραφής και ηλεκτρονικής σφραγίδας που έχει κατασκευαστεί ειδικά για μηχανικούς και περιέχει προηγμένες λειτουργίες που δεν καλύπτονται από κανένα άλλο εγχώριο ή ξένο πρόγραμμα.

VIDEO Ψηφιακή σφραγίδα και υπογραφή εγγράφων .pdf

VIDEO Ψηφιακή υπογραφή διανυσματικών αρχείων .dxf

Τέλος, οι κάτοχοι ψηφιακής υπογραφής από τη Civiltech απολαμβάνουν 24/7 υποστήριξη μέσω προσωποποιημένης ιστοσελίδας. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να λάβουν άμεση βοήθεια για κρίσιμα θέματα όπως π.χ. τι γίνεται εάν ξεχάσουν τον κωδικό ασφαλείας, λήψη των τελευταίων drivers κλπ.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.