Post

Νέοι τρόποι εκπαίδευσης και επικοινωνίας

H Civiltech χρησιμοποιεί τα εργαλεία που προσφέρει η σύγχρονη τεχνολογία για να σας προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες.

  • Η αγορά ή η αναβάθμιση των εφαρμογών ολοκληρώνεται ταχύτατα μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Την ίδια εργάσιμη ημέρα λαμβάνετε αυτοματοποιημένο μήνυμα, με αναλυτικές οδηγίες εγκατάστασης των εφαρμογών από την ιστοσελίδα μας.
  • Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την προσωποποιημένη σελίδα επικοινωνίας με το τμήμα υποστήριξης ή να συμβουλευτείτε την πλούσια γνωσιακή μας βάση.
  • Συμπληρωματικά, μπορείτε να συμμετέχετε σε διαδικτυακά σεμινάρια ή να επικοινωνήσετε με συναδέλφους μηχανικούς μέσω της κλειστής ομάδας Δόμηση.
  • Επιπρόσθετα, για σημαντικά θέματα όπως η ψηφιακή υπογραφή και η λήψη άδειας χρήσης παρέχεται 24/7 ηλεκτρονική υποστήριξη μέσω προσωποποιημένης ιστοσελίδας.
  • Τέλος η προηγμένη χρήση των δυνατοτήτων IP τηλεφωνίας - ήδη από το 2001 - διασφαλίζει τη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου ακόμα και απομακρυσμένα. 

Για όλους τους παραπάνω λόγους, η Civiltech παρέχει την καλύτερα οργανωμένη υποστήριξη στο χώρο του τεχνικού λογισμικού, προκειμένου να εξυπηρετηθείτε με επάρκεια, μαζί με χιλιάδες άλλους συνδρομητές κάθε μήνα!

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.