Post

e-Building Άδειες - Διασύνδεση συστημάτων Αμοιβών ΤΕΕ και e-Άδειες

Παρακολουθώντας αυτή την παρουσίαση, θα γνωρίσετε ακόμη ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό που διαθέτει η εφαρμογή e-Building Άδειες. Θα δείτε δηλαδή, πώς μπορείτε σε λίγα βήματα να υποβάλετε την αίτηση σας στο e-Άδειες, χρησιμοποιώντας στοιχεία που έχουν υποβληθεί στο σύστημα Αμοιβών Τ.Ε.Ε.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σε λίγα μόνο λεπτά, ανεξάρτητα από ποιο πρόγραμμα υπολογισμού αμοιβών και φορολογικών χρησιμοποιείτε!

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή e-Building Άδειες αναγνωρίζει από το σύστημα Αμοιβών Τ.Ε.Ε. τα Στοιχεία του έργου, την Ομάδα μηχανικών του έργου, τους Χώρους, τις Κύριες εργασίες και τους Ιδιοκτήτες και παράλληλα παρέχει μοναδικές ευκολίες για την αναγνώριση των συντεταγμένων του γεωτεμαχίου από το τοπογραφικό σας διάγραμμα και τη συμπλήρωση των στοιχείων της δόμησης.

Για να αποκτήσετε το e-Building Άδειες μεταβείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.  

 

 

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.