Post

Νέα κυκλοφορία Scada Pro 2021

Κυκλοφόρησε η νέα έκδοση SCADA PRO 2021!

To SCADA Pro 2021 είναι το κορυφαίο πρόγραμμα Στατικής, Δυναμικής Ανάλυσης και Διαστασιολόγησης κατασκευών από Οπλισμένο Σκυρόδεμα, Χάλυβα, Ξύλο ή/και Φέρουσα Τοιχοποιία.

To SCADA Pro 2021 λειτουργεί σύμφωνα με όλους τους ισχύοντες Ελληνικούς Κανονισμούς (ΚΑΝ.ΕΠΕ, Ε.Κ.Ω.Σ. 2000, Ε.Α.Κ. 2000, Ε.Α.Κ. 2003, Παλαιούς Κανονισμούς και το προσχέδιο του ΚΑΔΕΤ), τους Ευρωκώδικες (Eurocodes) και τα αντίστοιχα εθνικά προσαρτήματα της Ελλάδας και των περισσοτέρων χωρών της Ευρώπης, καθώς και της Σαουδικής Αραβίας (SBC).

  • Διαβάστε τι είναι νέο στην έκδοση SCADA PRO 2021 SE εδώ.
  • Διαβάστε τι είναι νέο στην έκδοση SCADA PRO 2021 εδώ.
  • Εγγραφείτε δωρεάν στην πρώτη παρουσίαση του SCADA PRO 2021 εδώ.

Τι είναι νέο στο SCADA PRO 2021

1. Πλήρως αυτοματοποιημένο, γραφικό περιβάλλον Design

Δουλεύετε σε ένα απλό, σύγχρονο, πλήρως αυτοματοποιημένο, γραφικό περιβάλλον με ταχύτατη ρεαλιστική απεικόνιση του φορέα καθώς και των διάφορων μεγεθών της ανάλυσης, για άμεση εποπτεία και έλεγχο της κατασκευής σας.

2. Γραμμικά και επιφανειακά πεπερασμένα στοιχεία

Συνδυάζει γραμμικά και επιφανειακά πεπερασμένα στοιχεία στο ίδιο περιβάλλον με απεριόριστες δυνατότητες προσομοίωσης ακόμα και των πιο απαιτητικών και σύνθετων κατασκευών.

3. Κατασκευές από Φέρουσα Τοιχοποιία

Εισαγωγή, ανάλυση, αποτίμηση και ανασχεδιασμός κατασκευών από φέρουσα τοιχοποιία. Προσομοίωση με γραμμικά πεπερασμένα στοιχεία (Μέθοδος Ισοδύναμου Πλαισίου), ή με επιφανειακά ή με στερεά πεπερασμένα στοιχεία.

4. Αυτόματη παραγωγή του τρισδιάστατου στατικού μοντέλου

Η παραγωγή του τρισδιάστατου στατικού μοντέλου γίνεται από τα αρχιτεκτονικά σχέδια μορφής dwg ή dxf. τελείως αυτόματα με ένα κλικ.

5. Πλούσιες βιβλιοθήκες διατομών

Περιλαμβάνει πλούσιες βιβλιοθήκες διατομών σκυροδέματος, μεταλλικών διατομών και τοίχων με δυνατότητα παραμετροποίησης και εισαγωγής νέων.

6. Νέος ταχύτατος επιλυτής ACE Power Solver

Νέος ταχύτατος multithreaded solver (πολυνηματικός επιλύτης) ο οποίος εκμεταλλεύεται πλήρως τους πολλαπλούς πυρήνες των επεξεργαστών τελευταίας τεχνολογίας καθώς και όλο το μέγεθος της μνήμης RAM των 64bit συστημάτων.

7. Έτοιμες βιβλιοθήκες υλικών ενίσχυσης

Θα βρείτε επίσης έτοιμες βιβλιοθήκες υλικών ενίσχυσης από τις πιο γνωστές εταιρείες του χώρου τόσο για κατασκευές από οπλισμένο σκυρόδεμα όσο και από φέρουσα τοιχοποιία.

8. Όλοι οι σύγχρονοι κανονισμοί

Ενσωματώνει όλους τους σύγχρονους κανονισμούς (Ευρωκώδικες, ΕΑΚ/ΕΚΩΣ, SBC) και όλα τα είδη των αναλύσεων : Γραμμική στατική και δυναμική ανάλυση, Μη γραμμική στατική (Pushover), ανάλυση χρονοϊστορίας.

9. Τεχνολογία BIM

Η Ευέλικτη και ανοιχτή δομή του SCADA PRO 2021, βασισμένη στην τεχνολογία BIM (Building Information Modeling), επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία με άλλες κορυφαίες εφαρμογές όπως Revit, Archline, SAP2000, ETABS και IDEA Statica μέσω αρχείων IFC.

10. Αποτιμήσεις και ενισχύσεις υπαρχόντων κτιρίων

Είναι το ιδανικό εργαλείο για αποτιμήσεις και ενισχύσεις υπαρχόντων κτιρίων κατά ΚΑΝ.ΕΠΕ. αλλά και για φέρουσα τοιχοποιία.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.