Post

Σημαντική ενημέρωση για τους κατόχους ψηφιακών πιστοποιητικών από την ΑΠΕΔ.

Η Αρχή Πιστοποίησης Ελληνικού Δημοσίου (ΑΠΕΔ) τροποποίησε ριζικά τη διαδικασία απόκτησης ψηφιακής υπογραφής, ανακοινώνοντας τη σταδιακή κατάργηση όλων των ψηφιακών πιστοποιητικών που είχαν εκδοθεί πριν από τις 17/1/22, μέχρι τις 30/4/22. Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη ανακοίνωση εδώ.

Επομένως, όσοι έχετε αποκτήσει ψηφιακή υπογραφή από την ΑΠΕΔ, θα χρειαστεί να εκδώσετε εκ νέου ψηφιακά πιστοποιητικά και να τα αποθηκεύσετε σε νέα συσκευή usb token, συμβατή με το νέο σύστημα. Τα νέα πιστοποιητικά θα έχουν τριετή διάρκεια.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει η Civiltech 

Η Civiltech διαθέτει usb token, συμβατά με τη νέα ΑΠΕΔ και οργανωμένο τμήμα υποστήριξης που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με ασφάλεια και τη νέα διαδικασία έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών.

Τα usb token αποστέλλονται κατάλληλα φορμαρισμένα για την νέα ΑΠΕΔ, ενώ τα αναγκαία διαχειριστικά εργαλεία/drivers της συσκευής και το token password/PIN/PUK της ΕΔΔΥ, αναρτώνται σε εξατομικευμένη σελίδα για κάθε κάτοχο, ώστε να ενημερώνονται αυτόματα όπως απαιτείται.

Για να αποκτήσετε ψηφιακή υπογραφή από τη νέα ΑΠΕΔ με τη βοήθεια της Civiltech, μεταβείτε άμεσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.