Post

Αλλαγές εφαρμογών - Εκδόσεις Ιουνίου 2022

Αμοιβές Building 2022

Στην έκδοση 11.0.8200 τροποποιήθηκαν τα ποσοστά των ασφαλιστικών εισφορών (εργαζομένου και εργοδότη). Κατά τη δημιουργία νέας μελέτης λαμβάνονται απευθείας οι νέοι συντελεστές. 

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τους συντελεστές σε υπάρχουσα μελέτη, μεταβείτε στην ενότητα ΙΚΑ Φορολογικά, στην καρτέλα Αρχικές τιμές Ι.Κ.Α και ζητήστε Ενημέρωση συντελεστών. Στη συνέχεια, μεταβείτε στην ενότητα Αμοιβές και ζητήστε εκ νέου Επίλυση, ώστε να ενημερωθούν τα έντυπα των φορολογικών αδείας. 

e-Μικρή Κλίμακα 2022

Στην έκδοση 3.0.8200 τροποποιήθηκαν τα ποσοστά των ασφαλιστικών εισφορών (εργαζομένου και εργοδότη). Κατά τη δημιουργία νέας μελέτης λαμβάνονται απευθείας οι νέοι συντελεστές. 

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τους συντελεστές σε υπάρχουσα μελέτη, μεταβείτε στην ενότητα ΙΚΑ Φορολογικά, στην καρτέλα Αρχικές τιμές Ι.Κ.Α και ζητήστε Ενημέρωση συντελεστών. 

Εάν είστε κάτοχοι παλιότερων εκδόσεων, μπορείτε να βρείτε προσωποποιημένες προτάσεις αναβάθμισης εδώ.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.