Post

Νέα εφαρμογή e-Building Ταυτότητα 2022

Η εφαρμογή e-Building Ταυτότητα είναι το πρώτο και μοναδικό στο είδος του λογισμικό με υποστήριξη, που αντιμετωπίζει ολοκληρωμένα το θέμα της ταυτότητας κτιρίου.

Η νέα εφαρμογή συνεργάζεται άψογα με τις υπόλοιπες εφαρμογές της Civiltech για τα αυθαίρετα και τη δόμηση, καλύπτοντας πλήρως όλες τις απαιτήσεις για την έκδοση πιστοποιητικού πληρότητας ταυτότητας κτιρίου /διηρημένης ιδιοκτησίας.

Ρύθμιση αυθαιρέτων και ταυτότητα κτιρίου

Οι λύσεις λογισμικού της Civiltech «γεφυρώνουν» τις διαδικασίες ρύθμισης αυθαίρετων κτισμάτων και καταχώρησης ιδιοκτησιών στο σύστημα της ταυτότητας κτιρίου και σας βοηθούν να ολοκληρώσετε με ακρίβεια οποιαδήποτε υποβολή στα συστήματα του Τ.Ε.Ε.

Δυνατότητες διασύνδεσης: e-Αυθαίρετα & e-Building Ταυτότητα

e-Άδειες και ταυτότητα κτιρίου

Επιπρόσθετα, η Civiltech διαθέτει καινοτόμες λύσεις λογισμικού για όλους τους τύπους αιτήσεων για την εκτέλεση εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης κτηρίων, ώστε να ολοκληρώσετε ταχύτατα τις απαιτούμενες ηλεκτρονικές διαδικασίες του προγράμματος «Εξοικονομώ 2021».  

Δυνατότητες διασύνδεσης: e-Μικρή Κλίμακα & e-Building Ταυτότητα

Βεβαίωση άρθρου 30 ν.4495/2017


Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.