Post

Δωρεάν άδειες χρήσης σε μηχανικούς της Θεσσαλίας

Η Civiltech, η ACE-Hellas και η Alconsoft ενώνουμε τις δυνάμεις μας, θέλοντας να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μηχανικούς της Θεσσαλίας σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Έτσι, αποφασίσαμε να διαθέσουμε εντελώς δωρεάν για 60 ημέρες, τις πλήρεις εκδόσεις των κορυφαίων λογισμικών Αμοιβές BuildingSCADA SE Concrete και ExtrAXION 2d, δίνοντάς σας την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε καινοτόμες εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να κάνετε τις μελέτες σας αξιόπιστα και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας εδώ. Εντός 48 ωρών, θα λάβετε email με οδηγίες εγκατάστασης των εφαρμογών που σας ενδιαφέρουν.

Αμοιβές Building της Civiltech 

Η εφαρμογή Αμοιβές Building αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για τον υπολογισμό των νόμιμων αμοιβών μηχανικών και των φορολογικών της αδείας, καθώς παρέχει:

Και βέβαια απεριόριστη ευελιξία και ταχύτητα στον υπολογισμό αμοιβών μηχανικών για κάθε περίπτωση με παραγωγή ενός ενιαίου αρχείου .xml προς υποβολή στο Τ.Ε.Ε.

VIDEO Αμοιβές Building - Μελέτη προσφοράς
VIDEO Αμοιβές Building - Νέα οικοδομή με πισίνα

SCADA SE Concrete της ACE Hellas 

Το SCADA SE Concrete αποτελεί μία ενιαία, πλήρη εφαρμογή στατικής και δυναμικής ανάλυσης και σχεδιασμού των κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα, σύμφωνα με τους ισχύοντες Ελληνικούς Κανονισμούς, τους Ευρωκώδικες και τα αντίστοιχα εθνικά προσαρτήματα της Ελλάδας και των περισσοτέρων χωρών της Ευρώπης.

Περιλαμβάνει ακόμα, την παραγωγή κατασκευαστικών σχεδίων, ξυλοτύπων και αναπτυγμάτων οπλισμών, την προμέτρηση των υλικών και την πλήρη παραγωγή του τεύχους μελέτης.

Aποτελεί την ιδανική επιλογή για μηχανικούς και τεχνικά γραφεία, αφού διαθέτει: 

  • Διασύνδεση με γνωστά αρχιτεκτονικά π.χ. Revit.
  • Εύχρηστο μενού εντολών με πολλαπλές δυνατότητες αναμόρφωσης του φορέα.
  • Κατασκευαστικά σχέδια υψηλού επιπέδου με δυνατότητα εξαγωγής σε .dxf / .dwg.

VIDEO SCADA SE Concrete - Μέρος Ι
VIDEO SCADA SE Concrete - Μέρος ΙΙ

ExtrAXION 2d της Alconsoft

Το ExtrAXION 2d είναι πρόγραμμα μετρήσεων από σχέδια που επιταχύνει τη διαδικασία προμέτρησης και κοστολόγησης μέσω εναλλακτικών μεθόδων μέτρησης.

Επιτρέπει την ταχεία και ακριβή μέτρηση τεμαχίων, μήκους, επιφανειών και όγκων από αρχεία εικόνας (BMP, GIF, JPG, TIF κλπ.), διανυσματικά αρχεία (DWG, DXF, DGN, DWF, EMF κ.λπ.) και αρχεία τύπου .PDF.

Είναι ιδανικό για μηχανικούς, επιμετρητές και εργολάβους. Επιταχύνει δραστικά τη διαδικασία κοστολόγησης για νέες κατασκευές ή ανακαινίσεις , επιπρέποντας την υποβολή μεγαλύτερου αριθμού προσφορών και την ανάληψη περισσότερων έργων.

VIDEO ExtrAXION 2d - Γρήγορη επισκόπηση

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.