Post

e-Building Άδειες - Υποβολή αιτήσεων

Η εφαρμογή e-Building Άδειες της Civiltech αναλαμβάνει την υποβολή της αίτησης για έκδοση οικοδομικής άδειας στο πληροφοριακό σύστημα e-Άδειες. Εκτελεί τους απαραίτητους ελέγχους ανά τύπο πράξης & παράγει αυτόματα το αρχείο τύπου .xml προς υποβολή στο e-Άδειες, αντικαθιστώντας πλήρως την πληκτρολόγηση των στοιχείων.

Όταν ξεκινάτε μια νέα μελέτη με την εφαρμογή e-Building Άδειες έχετε τρεις δυνατότητες:

  • Να δημιουργήσετε μια νέα μελέτη (ή νέα μελέτη έργου).
  • Να δημιουργήσετε μια νέα μελέτη αντλώντας στοιχεία από μια υπάρχουσα μελέτη που έχει δημιουργηθεί με το πρόγραμμα Αμοιβές Building.
  • Να δημιουργήσετε μια νέα μελέτη αντλώντας στοιχεία από μια υπάρχουσα μελέτη που έχει δημιουργηθεί με το πρόγραμμα Μικρή Κλίμακα.

Η εφαρμογή e-Building Άδειες συνεργάζεται άριστα με τις εφαρμογές Αμοιβές Building και e-Μικρή Κλίμακα, αναγνωρίζοντας τα στοιχεία του φακέλου του έργου, τις εργασίες, τον τύπο της αίτησης & της πράξης, παράγοντας το αρχείο .xml με ένα « κλικ»!

Ωστόσο η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί και αυτόνομα! Στο παράδειγμα αυτό θα επικεντρωθούμε στην αυτόνομη λειτουργία της εφαρμογής e-Building Άδειες, δηλαδή την περίπτωση όπου δεν έχουμε ήδη δημιουργήσει μια μελέτη με την εφαρμογή Αμοιβές Building ή Μικρή Κλίμακα

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.