Post

Γιατί να αποκτήσετε τώρα την εφαρμογή λογισμικού Αμοιβές Building 2024

Η τρέχουσα περίοδος είναι η πιο συμφέρουσα για να αποκτήσετε τις εφαρμογές λογισμικου της Civiltech, αφού λαμβάνετε δωρεάν συμβόλαια συντήρησης έως την 31η Δεκεμβρίου 2024! Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι θα λάβετε άμεσα τις τρέχουσες εκδόσεις 2023 και δωρεάν τις εκδόσεις 2024 μόλις αυτές κυκλοφορήσουν. 

Ειδικότερα, η εφαρμογή Αμοιβές Building αποτελεί την πιο ολοκληρωμένη λύση για τον υπολογισμό των νόμιμων αμοιβών μηχανικών και των φορολογικών αδείας, με πολλά ΝΕΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, καθώς παρέχει: 

Επιπρόσθετα, η Civiltech βρίσκεται κοντά σας, προσφέροντας εξειδικευμένες υπηρεσίες υποστήριξηςομάδα μηχανικών στο Facebook, όπου αναρτώνται οι νομοθετικές αλλαγές και δωρεάν εκπαιδευτικά webinars.

Εάν είστε κάτοχοι παλιότερων εκδόσεων και επιθυμείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή Αμοιβές Building 2024, μπορείτε να βρείτε προσωποποιημένες προτάσεις αναβάθμισης εδώ.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.