Post

Energy Εξοικονομώ Ανακαινίζω - Παράδειγμα διαμερίσματος

Η Civiltech ανακοινώνει την άμεση κυκλοφορία της νέας εφαρμογής Energy Εξοικονομώ - Ανακαινίζω που σας βοηθά να συντάξετε γρήγορα την πρόταση ενεργειακής αναβάθμισης για τις ανάγκες του προγράμματος «Εξοικονομώ - Ανακαινίζω για νέους».

Η νέα εφαρμογή διατίθεται μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είτε αυτόνομη, είτε σε συνδυασμό με τις δημοφιλείς μας εφαρμογές για την ενεργειακή επιθεώρηση και την ταυτότητα κτιρίου. 

Στη συνημμένη παρουσίαση περιγράφονται αναλυτικά τα μοναδικά εργαλεία που έχει αναπτύξει η Civiltech και δίνουν τη δυνατότητα της αυτόματης αναγνώρισης των ενεργειακών στοιχείων (ενεργειακή κατάταξη, ετήσια εξοικονόμηση ενέργειας, ωφέλιμη επιφάνεια κ.ά.) και των στοιχείων του κελύφους από το αρχείο .xml της ενεργειακής επιθεώρησης, όπως αυτό υποβάλλεται στο buildingcert.gr.

Με αυτόν τον τρόπο, υπολογίζεται αυτόματα ο ανώτατος επιλέξιμος προϋπολογισμός, συντάσσεται ταχύτατα η τεχνική πρόταση των παρεμβάσεων και επιλέγονται αυτόματα τα σχετικά κριτήρια βαθμολόγησης, με τα οποία υπολογίζεται η σειρά κατάταξης της αίτησης.

Ταυτόχρονα, πρότυπες βιβλιοθήκες παρεμβάσεων και συγκριτικοί πίνακες σας βοηθούν να αξιολογήσετε τα εναλλακτικά σενάρια ενεργειακής αναβάθμισης (π.χ. συνθετικά ή μη κουφώματα – αντλία θερμότητας ή αέριο), λαμβάνοντας υπόψη τον ανώτατο επιλέξιμο προϋπολογισμό της πρότασης!

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.