Building 2020

Η Civiltech ανταποκρίνεται στις ψηφιακές προκλήσεις, εμπλουτίζοντας τις εφαρμογές της με νέα χαρακτηριστικά και δυνατότητες που τις καθιστούν πλήρως συμβατές με τα νέα πληροφοριακά συστήματα e-Άδειες και e-Κτηματολόγιο.

Συγκεκριμένα, το Building 2020 παράγει όλα τα απαιτούμενα έγγραφα και αρχεία προς υποβολή στα πληροφοριακά συστήματα e-Άδειες, e-Κτηματολόγιο, Αμοιβές & Δηλώσεις Αυθαιρέτων Τ.Ε.Ε., Buildingcert, Taxisnet. 

Επιπλέον, όλες οι εφαρμογές (Αμοιβές Building, Energy Building CAD 1.31) προσαρμόστηκαν στις απαιτήσεις του e-Άδειες, ακολουθώντας αυστηρά την κωδικοποίηση ελέγχων/εγγράφων του νέου πληροφοριακού συστήματος.

Τι είναι νέο

Η οικογένεια Building 2020 περιλαμβάνει πολλές νέες δυνατότητες και τις νέες εφαρμογές e-Building και Building Κτηματολόγιο

Επιπρόσθετα, η οικογένεια Building 2020 περιλαμβάνει 4 καινοτόμες εφαρμογές: το Building Sign, τη Μικρή Κλίμακα Ν.4495, την Παθητική Πυροπροστασία Π.Δ. 41/18 και τα Απόβλητα, καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες νομοθετικές απαιτήσεις για την έκδοση της οικοδομικής άδειας και την έγκριση των εργασιών μικρής κλίμακας. 

Παρουσίαση video Building Sign 
Παρουσίαση Video Μικρή Κλίμακα 4495/17 
Παρουσίαση video Νέα Πυροπροστασία
Παρουσίαση video Building Απόβλητα

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

BUILDING

Building και e-Άδειες

Building Permission

Αμοιβές και φορολογικά

Η εφαρμογή Αμοιβές Building αποτελεί την πλέον αξιόπιστη λύση για τον υπολογισμό αμοιβών και φορολογικών αδείας!

Η εφαρμογή Αμοιβές Building προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις του e-Άδειες, κατηγοριοποιώντας τα παραγόμενα έγγραφα με βάση την κωδικοποίηση του Τ.Ε.Ε. 

Επιπλέον, σε συνεργασία με την εφαρμογή Building Απόβλητα παράγεται αυτόματα το Σ.Δ.Α. και υπολογίζεται το ύψος της απαιτούμενης εγγυητικής επιστολής. 

Σε συνεργασία με το e-Building Άδειες, όλες οι πληροφορίες - μηχανικοί, κύριοι έργου, στοιχεία υφιστάμενου, γεωχωρικός εντοπισμός, χρήσεις κτηρίου, στοιχεία δόμησης, μελέτες και επιβλέψεις - μεταφέρονται στο e-Άδειες με ένα « κλικ»!

Μικρή Κλίμακα

Μικρή Κλίμακα N.4495

Η εφαρμογή e-Μικρή Κλίμακα εφαρμόζει το άρθρο 89 του Ν.4685/20 (ΦΕΚ 92Α/07-05-2020) και την Υ.Α. με αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΑΟΚΑ/20146/683 (Φ.Ε.Κ. 1028/Β/4-3-2022). 

Παράγει εκατοντάδες τεχνικές εκθέσεις, βεβαιώσεις μηχανικού, αιτήσεις προς υπηρεσίες, κατηγοριοποιημένες ανά εργασία με βάση την κωδικοποίηση του Τ.Ε.Ε.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την εφαρμογή Building Απόβλητα παράγεται αυτόματα το Σ.Δ.Α.

Σε συνεργασία με το e-Building Άδειες, όλες οι πληροφορίες - μηχανικοί, κύριοι έργου, στοιχεία υφιστάμενου, γεωχωρικός εντοπισμός, χρήσεις κτηρίου, στοιχεία δόμησης, επιμέρους έλεγχοι, εγκρίσεις φορέων - μεταφέρονται στο e-Άδειες με ένα «κλικ»!

Νέα Πυροπροστασία ΠΔ 41/18

Νέα Πυροπροστασία ΠΔ 41/18

Η εφαρμογή Νέα Πυροπροστασία ΠΔ 41/18 υλοποιεί στο σύνολό τους τη φιλοσοφία των νέων διατάξεων. Αντιμετωπίζονται όλες οι χρήσεις του κανονισμού (κύριες, συμπληρωματικές, διαχωρισμένες) και οι νέες απαιτήσεις δομικής πυροπροστασίας, ενώ παράγεται ένα πληρέστατο τεύχος μελέτης.

Με τη βοήθεια της εφαρμογής Νέα Πυροπροστασία ΠΔ 41/18, η εκπόνηση μελέτης παθητικής πυροπροστασίας υπό το πρίσμα των αυξημένων απαιτήσεις που θέτει τόσο ο νέος κανονισμός, όσο και το e-Άδειες, δεν αποτελεί πλέον μια μηχανική συμπλήρωση ενός «ακόμη εντύπου», αλλά μια εμπεριστατωμένη μελέτη μηχανικού.

Building και Απόβλητα

Building και Απόβλητα

Η εφαρμογή Building Απόβλητα παράγει το σύνολο των παραδοτέων για το σύστημα e-Άδειες σύμφωνα με την ΚΥΑ 36259/2010, για την εναλλακτική διαχείριση των αποβλήτων εκσκαφών, κατασκευών και κατεδαφίσεων (ΑΕΚΚ) ιδιωτικών και δημοσίων έργων. 

Η εφαρμογή Building Απόβλητα παρέχει μια απλοποιημένη μεθοδολογία για την ποσοτική εκτίμηση της συνολικής ποσότητας αποβλήτων - κατά περίπτωση - και προσεγγιστική ποιοτική ανάλυση τους ανά συστατικό, καθώς και εκτίμηση του κόστους των τελών διαχείρισης ΑΕΚΚ. 

Ο πίνακας στοιχείων διαχείρισης αποβλήτων (ΣΔΑ) συμπληρώνεται αυτόματα, με δυνατότητα επεξεργασίας των δεδομένων. Τα στοιχεία μπορούν να αντληθούν αυτόματα από τις εφαρμογές Αμοιβές Βuilding και  e-Μικρή Κλίμακα.

Αποκτήστε τώρα με μίσθωση το Building!

Building Sign

Ψηφιακή υπογραφή εγγράφων και σχεδίων

Η ψηφιακή υπογραφή των εγγράφων αποτελεί έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους του συστήματος e-Άδειες, καθώς διασφαλίζει την ακεραιότητα του περιεχομένου του εγγράφου και την αυθεντικότητα της υπογραφής του μηχανικού. 

Η εφαρμογή Building Sign καλύπτει όλες τις ανάγκες ψηφιακής υπογραφής για το e-Άδειες και το e-Κτηματολόγιο, προσφέροντας μοναδικές λειτουργίες και δυνατότητες, όπως:

  • Αυτόνομη υπογραφή πολλών αρχείων .pdf συγχρόνως.
  • Αυτόματη ή γραφική επιλογή θέσης ψηφιακής υπογραφής και σφραγίδας μηχανικού.
  • Διαχείριση πολλών usb token συγχρόνως. Βιβλιοθήκη ψηφιακών υπογραφών.
  • Αυτόματη υπογραφή σειράς σχεδίων με τυποποιημένη πινακίδα, ανεξαρτήτως του μεγέθους του χαρτιού.