Μένουμε σπίτι, παραμένουμε δραστήριοι και παραγωγικοί

Η Civiltech και η ACE-Hellas, στα πλαίσια της συνεργασίας μας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας θέλοντας να βοηθήσουμε τους συναδέλφους μηχανικούς σε αυτή τη δύσκολη εποχή.

Έτσι, αποφασίσαμε να διαθέσουμε εντελώς δωρεάν, τις πλήρεις εκδόσεις των κορυφαίων λογισμικών μας, δίνοντάς σας την ευκαιρία να δοκιμάσετε και να χρησιμοποιήσετε καινοτόμες εφαρμογές που θα σας επιτρέψουν να κάνετε τις μελέτες σας αξιόπιστα και να αυξήσετε την παραγωγικότητά σας.

Πιο συγκεκριμένα, θα μπορείτε να αποκτήσετε ΔΩΡΕΑΝ από την 1 Απριλίου 2020 και για 60 ημέρες τις κορυφαίες εφαρμογές λογισμικού που περιγράφονται στη δεξιά στήλη. 

Επιπλέον, θα σας παρέχουμε σύγχρονες υπηρεσίες εκπαίδευσης σε μορφή webinars (4 ανά λογισμικό) και δωρεάν τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένους συναδέλφους μηχανικούς για όλο το διάστημα.

Με τον τρόπο αυτό, θα μπορέσετε να εξοικειωθείτε με τις κορυφαίες εφαρμογές στον τομέα τους και να τις αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.

Μετά τη λήξη των 60 ημερών, θα έχετε την δυνατότητα, αν επιθυμείτε, να αποκτήσετε εκείνες τις εφαρμογές που σας ενδιαφέρουν σε προνομιακή τιμή και επίσης θα σας παρέχουμε δωρεάν συμβόλαιο συντήρησης μέχρι το τέλος του χρόνου. Όσοι δε από εσάς επιθυμείτε να αποκτήσετε κάποιο άλλο λογισμικό της ACE-Hellas ή της Civiltech, θα μπορέσετε επίσης να το αποκτήσετε σε προνομιακή τιμή.

Και μην ξεχνάτε πώς είμαστε εδώ και εργαζόμαστε για να βρούμε καινούργιους τρόπους κάλυψης των αναγκών σας. Είμαστε εδώ, για να βοηθήσουμε εσάς, παλιούς και νέους πελάτες μας.

Παραμείνετε υγιείς και ασφαλείς και μαζί θα τα καταφέρουμε!

Οι όροι χρήσης των προγραμμάτων περιγράφονται στην επόμενη παράγραφο. 

Λογισμικό και υπηρεσίες

ACE-Hellas

SCADA PRO Concrete

Ανάλυση & Σχεδιασμός Κατασκευών απο Οπλισμένο Σκυρόδεμα. Περιλαμβάνει τη βασική εφαρμογή SCADA Pro Analysis και το πρόσθετο (add-on) του σχεδιασμού κατασκευών από οπλισμένο σκυρόδεμα με βάση τους ΕΑΚ 2000-ΕΚΩΣ 2000, τους Ευρωκώδικες (ΕΝ1992-1-1, ΕΝ1998-1) και τους Παλαιούς Κανονισμούς (Β.Δ. '59 & Τροποποιήσεις '84, Κανονισμός Σκυροδέματος '54).

SCADA PRO Retrofit

Αποτίμηση & Ανασχεδιασμός Υφιστάμενων Κτιρίων από Ο.Σ. και δυνατότητα Εισαγωγής Ενισχύσεων. Στο module περιλαμβάνονται όλες οι Αναλύσεις και οι Έλεγχοι του ΚΑΝ.ΕΠΕ σύμφωνα με την 2η Αναθεώρηση 2017 (Ελαστικές Μέθοδοι q & m, Pushover, Time-History).

GstartCAD Professional

Η εφαρμογή GstarCAD είναι το πιο πλήρες εναλλακτικό λογισμικό CAD υψηλής συμβατότητας με το ACAD. Με 25 χρόνια συνεχούς βελτίωσης και άψογης καινοτομίας, σήμερα το GstarCAD βρίσκεται πολύ μπροστά στις επιδόσεις, τη σταθερότητα και άλλους βασικούς δείκτες και καθίσταται κορυφαίο λογισμικό CAD στον κόσμο.

Civiltech

Αμοιβές Building 2020

Η εφαρμογή Αμοιβές Building 2020 είναι κορυφαία εφαρμογή υπολογισμού αμοιβών και φορολογικών αδείας που χρησιμοποιείται από χιλιάδες μηχανικούς και με την οποία ελέγχονται οι μελέτες των μεγαλύτερων έργων που γίνονται στην Ελλάδα. Η νέα έκδοση Αμοιβές Building 2020 έχει προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του e-Άδειες.

Building Αυθαίρετα Ν.4495 2020

Η πληρέστερη εφαρμογή διαχείρισης δηλώσεων αυθαιρέτων, με δυνατότητα αυτόματης υποβολής της δήλωσης και λήψης στοιχείων από το πληροφοριακό σύστημα του Τ.Ε.Ε. Με την εφαρμογή Building Αυθαίρετα Ν.4495 μπορείτε άμεσα να προχωρήσετε στη σύνταξη του φακέλου των δικαιολογητικών, χωρίς νέα πληκτρολόγηση των στοιχείων και με απόλυτη ακρίβεια στη μεταφορά των δεδομένων.

Όροι και προϋποθέσεις

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

v

Επιλογή προγραμμάτων

Εικόνα
Εμφάνιση άλλου κωδικούΝέα επιλογή χαρακτήρων

Υποβολή