Γνωσιακή Βάση

Καλώς ήρθατε! Δεν μπορείτε να εγγραφείτε ή να κάνετε είσοδο στο σύστημα.
Επιλογές
Προβολή
Μετάβαση στη τελευταία δημοσίευση Μετάβαση στην πρώτη μη αναγνωσμένη
Διαχειριστής  
#1 Απεσταλμένο : Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012 7:41:29 μμ(UTC)
Διαχειριστής

Κατάταξη: Διαχειριστής

Δημοσιεύσεις: 1.189
Ελλάδα

Σας ενημερώνουμε ότι παρατάθηκε με Κοινή Απόφαση των Υπουργών Οικονομίας και Οικονομικών και Ανάπτυξης το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 2007 – 2013 για την ενίσχυση των Ελευθέρων επαγγελματιών.

Όσον αφορά το πρόγραμμα για την ενίσχυση των Ελευθέρων επαγγελματιών, ως ημερομηνία έναρξης υποβολής προτάσεων στο Π.Σ.Κ.Ε. είναι η 1/9/2009, ενώ ως καταληκτική ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής πρότασης είναι η 30/11/2009.

Με την υπ’ αριθμ. 49032/ΕΥΣ8029 – 30/9/2009 που αφορά την ενίσχυση των ελευθέρων επαγγελματιών ορίζεται επίσης ότι η επενδυτική πρόταση υποβάλλεται αποκλειστικά ηλεκτρονικά με την Αίτηση και το Έντυπο Υποβολής Πρότασης, στο Π.Σ.Κ.Ε. στην ιστοσελίδα www.ependyseis.gr, σύμφωνα με τον τύπο του Παραρτήματος Ε.
Στην ίδια ιστοσελίδα αναρτώνται και όλες οι πληροφορίες που αφορούν την εν λόγω προκήρυξη. Δεν προβλέπεται η υποβολή των προτάσεων σε έντυπη ή άλλη μορφή πλην της ηλεκτρονικής. Ακόμα, ορίζεται ότι κάθε δυνητικός δικαιούχος έχει δικαίωμα να υποβάλει μόνο μία (1) πρόταση που αναφέρεται αποκλειστικά σε μια κατηγορία επαγγελματικής δραστηριότητας και μόνο σε μία από τις 13 διοικητικές Περιφέρειες της χώρας, που αντιστοιχεί στον τόπο υλοποίησης της πρότασης.
Η Civiltech είναι σε θέση να προσφέρει εξειδικευμένες λύσεις σε όλους τους τομείς τεχνικού λογισμικού (έκδοση οικ. αδειών, αρχιτεκτονική μελέτη, στατική μελέτη, διαχείριση έργου, δημόσια έργα, Η/Μ εγκαταστάσεις).

Η Civiltech, για την διευκόλυνσή σας, κατασκεύασε μια ειδική ιστοσελίδα όπου μπορείτε να επιλέξετε τα προγράμματα που σας ενδιαφέρουν και να ζητήστε την άμεση έκδοση και αποστολή προσφοράς-προτιμολογίου, προκειμένου να το χρησιμοποιήσετε στην ηλεκτρονική υποβολή της πρότασης!

Επισκεφθείτε λοιπόν σήμερα το site μας και διαμορφώστε την πρότασή σας!

Τροφοδοσία Rss 
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα τώρα
Επισκέπτης
Μεταπήδηση στη Συζήτηση:  
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφοφορίες σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη συζήτηση.

Ειδοποίηση

Icon
Error