Γνωσιακή Βάση

Καλώς ήρθατε! Δεν μπορείτε να εγγραφείτε ή να κάνετε είσοδο στο σύστημα.
Επιλογές
Προβολή
Μετάβαση στη τελευταία δημοσίευση Μετάβαση στην πρώτη μη αναγνωσμένη
Διαχειριστής  
#1 Απεσταλμένο : Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012 7:41:29 μμ(UTC)
Διαχειριστής

Κατάταξη: Διαχειριστής

Δημοσιεύσεις: 1.189
Ελλάδα

H Civiltech σας προσκαλεί στην 3η διεθνή έκθεση ECOTEC – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα, που διοργανώνεται από την Πέμπτη 22 μέχρι και την Κυριακή 25 Απριλίου 2010, στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, στην Ανθούσα Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα μπορέσετε να γνωρίσετε από κοντά τις κορυφαίες λύσεις που διαθέτει η Civiltech σε όλους τους τομείς τεχνικού λογισμικού και ειδικότερα τη νέα εφαρμογή Energy Building 2010 για την εκπόνηση ενεργειακών μελετών.

Η ECOTEC θεωρείται η μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογιών περιβάλλοντος στα Βαλκάνια, συμμετέχουν σε αυτήν πάνω από 200 εκθέτες από 15 χώρες  (Γερμανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία, Δανία, Ισπανία, Τσεχία, ΗΠΑ, Κίνα, Ισραήλ, Κορέα κ.α.)  και καλύπτει τους τομείς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακύκλωση, διαχείριση βιομηχανικών και αστικών αποβλήτων, εξοικονόμηση ενέργειας, οικολογική δόμηση, εναλλακτικά καύσιμα και αποκατάσταση περιβάλλοντος.

Η «ECOTEC – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα», τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής καθώς και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, ενώ υποστηρίζεται από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και τους σημαντικότερους επιστημονικούς και επιχειρηματικούς φορείς του χώρου.

Η έκθεση, πλαισιώνεται από το «Ecoforum», ένα τετραήμερο συνέδριο πάνω σε θέματα τεχνολογιών περιβάλλοντος στο οποίο συμμετέχουν σημαντικές προσωπικότητες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, και το οποίο παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον ιδιαίτερα για τους παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στο πλαίσιο του πανελληνίου αυτού συνεδρίου θα πραγματοποιήσουν ημερίδες το ΚΑΠΕ (Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας), η Πρεσβεία της Δανίας (στη διάρκεια της οποίας η Υπουργός Περιβάλλοντος και κλιματικής αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη θα αναπτύξει τον σχετικό προγραμματισμό του Υπουργείου), η ΕΕΔΣΑ (Ελληνική Εταιρία Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων), ο ΠΑΣΕΠΠΕ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας του Περιβάλλοντος), η ECOWEEK, το QUALITY NET κ.α.

Ταυτότητα έκθεσης:



Τίτλος: 3η διεθνής έκθεση ECOTEC – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα
Ημερομηνίες: 22 - 25 Απριλίου 2010
Τόπος:  Expo Athens, Ανθούσα Αττικής
Θέση   Hall: Θ9 - Stand: 2
Ωράριο λειτουργίας: Πέμπτη 22/4:
Παρασκευή 23/4:
Σάββατο 24/4:
Κυριακή 25/4:
12.00 - 20.00
12.00 - 20.00
10.00 - 20.00
10.00 - 20.00
Περιγραφή: 3η διεθνής έκθεση ECOTEC
Η Ecotec - Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα αποτελείς την μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογιών περιβάλλοντος στα Βαλκάνια. Τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής καθώς και του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών, ενώ υποστηρίζεται από το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΚΑΠΕ) και τους σημαντικότερους επιστημονικούς και επιχειρηματικούς φορείς του χώρου.
Καλύπτει τους τομείς ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, ανακύκλωση, διαχείριση βιομηχανικών και αστικών αποβλήτων, εξοικονόμηση ενέργειας, οικολογική δόμηση, εναλλακτικά καύσιμα και αποκατάσταση περιβάλλοντος.
Δήλωση συμμετοχής Δωρεάν είσοδος και δωρεάν μεταφορά από τον σταθμό του μετρό.

 

Τροφοδοσία Rss 
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα τώρα
Επισκέπτης
Μεταπήδηση στη Συζήτηση:  
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφοφορίες σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη συζήτηση.

Ειδοποίηση

Icon
Error