Γνωσιακή Βάση

Καλώς ήρθατε! Δεν μπορείτε να εγγραφείτε ή να κάνετε είσοδο στο σύστημα.
Επιλογές
Προβολή
Μετάβαση στη τελευταία δημοσίευση Μετάβαση στην πρώτη μη αναγνωσμένη
Νάντια Λιάκου  
#1 Απεσταλμένο : Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου 2013 12:44:09 πμ(UTC)
Νάντια Λιάκου

Κατάταξη: Διαχειριστής

Δημοσιεύσεις: 385
Ελλάδα

Οικογένεια εφαρμογών Building: 

Μεταβείτε στην εφαρμογή Building Studio. Από την κορδέλα εντολών μεταβείτε στο μενου Αρχείο> Προτιμήσεις και επιλέξτε Κοινόχρηστοι φάκελοι. Στο αναδυόμενο παράθυρο εικονίζεται η διαδρομή αποθήκευσης του φακέλου με τίτλο ''Φάκελοι.fpx'', τα περιεχόμενα του οποίου μπορείτε να μεταφέρετε σε εναλλακτικό μέσο αποθήκευσης. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των εφαρμογών σε νέο υπολογιστή, δημιουργείται αυτόματα ένας νέος φάκελος με τίτλο ''Φάκελοι.fpx'', στον οποίο μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει. 

Οικογένεια εφαρμογών Πόλη για Windows: 

Μεταβείτε στην εφαρμογή Πόλη. Από τη λίστα εντολών μεταβείτε στο μενου Φάκελοι. Στο αναδυόμενο παράθυρο εικονίζεται η διαδρομή αποθήκευσης του φακέλου με τίτλο ''Φάκελοι.fpx'', τα περιεχόμενα του οποίου μπορείτε να μεταφέρετε σε εναλλακτικό μέσο αποθήκευσης. Μετά την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των εφαρμογών σε νέο υπολογιστή, δημιουργείται αυτόματα ένας νέος φάκελος με τίτλο ''Φάκελοι.fpx'', στον οποίο μπορείτε να μεταφέρετε τα δεδομένα που έχετε αποθηκεύσει. Η βιβλιοθήκη των μηχανικών αποθηκεύεται στη θέση «Τα έγγραφά μου (My documents):\Civiltech User Files». Για να τη μεταφέρετε σε άλλο υπολογιστή, τοποθετείτε τον εν λόγω φάκελο στη θέση «Τα έγγραφά μου (My documents)».

Οικογένεια εφαρμογών Βάση Έργων :

Μεταβείτε στο μενού εκκίνησης της εφαρμογής Βάση Έργων. Επιλέξτε αρχικά <<Διαχείριση» . Στο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέγετε «Backup» και διαλέγετε την περιοχή αποθήκευσης του αντιγράφου ασφαλείας, κάνοντας κλικ στην επιλογή «Διαδρομή αρχείου βάσης». Τέλος επιλέξτε  «Αποθήκευση» και «ΟΚ» .

Για να ανακτήσετε το αντίγραφο ασφαλείας στον ίδιο ή σε άλλο υπολογιστή μεταβείτε στο μενού εκκίνησης της εφαρμογής Βάση Έργων. Επιλέξτε αρχικά <<Διαχείριση» . Στο παράθυρο που θα ανοίξει, επιλέγετε από το μενού «Backup» την «Ανάκτηση». Στο παράθυρο που θα ανοίξει, κάνετε κλικ στην επιλογή «Διαδρομή αρχείου βάσης» και  επιλέξτε το  αντιγράφο ασφάλειας από το σημείο όπου το έχετε αποθηκεύσει. Τέλος επιλέξτε  «Άνοιγμα» και «ΟΚ» .

 

Επεξεργασία από χρήστη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020 9:43:48 μμ(UTC)  | Αιτιολογία: Δεν προσδιορίστηκε

Τροφοδοσία Rss 
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα τώρα
Επισκέπτης
Similar Topics
Αντίγραφο ασφαλείας των έργων (Γενικά)
από Διαχειριστής 31/8/2010 2:33:21 μμ(UTC)
Μεταπήδηση στη Συζήτηση:  
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφοφορίες σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη συζήτηση.

Ειδοποίηση

Icon
Error