Γνωσιακή Βάση

Καλώς ήρθατε! Δεν μπορείτε να εγγραφείτε ή να κάνετε είσοδο στο σύστημα.
Επιλογές
Προβολή
Μετάβαση στη τελευταία δημοσίευση Μετάβαση στην πρώτη μη αναγνωσμένη
Διαχειριστής  
#1 Απεσταλμένο : Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012 7:41:16 μμ(UTC)
Διαχειριστής

Κατάταξη: Διαχειριστής

Δημοσιεύσεις: 1.189
Ελλάδα

Η εφαρμογή ΕΚΚΟ Plus (ΒΑΣΗ ΕΡΓΩΝ) και η εφαρμογή ΕΚΚΟ (Πόλη για Windows) έχουν πολλά κοινά σημεία, αλλά και μια σημαντική διαφορά:

  • Η εφαρμογή ΕΚΚΟ (Πόλη για Windows)  αναλαμβάνει τη συμπλήρωση των εντύπων για υποβολή στην πολεοδομία κατά την έκδοση της οικοδομικής άδειας.
  • Η εφαρμογή ΕΚΚΟ Plus (ΒΑΣΗ ΕΡΓΩΝ) μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά, αλλά επιπροσθέτως αναλαμβάνει την σύνταξη των εντύπων που πρέπει να υποβληθούν για την ηλεκτροδότηση της οικοδομής.

Ως γνωστόν, στα έργα που ανεγείρονται με τη μέθοδο της αυτεπιστασίας, κατά την έκδοση της άδειας ανέγερσης της οικοδομής υπάρχει η υποχρέωση υποβολής των πινάκων υπολογισμού του ελάχιστου κόστους της οικοδομής. Ομοίως κατά την αποπεράτωση της οικοδομής και για τη σύνδεσή της με τη Δ.Ε.Η. (ηλεκτροδότηση) απαιτείται η διαδικασία υποβολής των πινάκων του ελάχιστου κόστους και της χορήγησης του πιστοποιητικού από την αρμόδια Δ.Ο.Υ..

Για την υποβολή του τελικού πίνακα και των σχετικών δηλώσεων εργασιών, απαιτείται η λεπτομερής καταγραφή των παραστατικών της οικοδομής και στη συνέχεια η ταξινόμησή τους ανά εργασία, προμηθευτή κλπ Η εφαρμογή ΕΚΚΟ Plus σας βοηθάει να καταχωρήσετε τα παραστατικά της οικοδομής και να συντάξετε τα σχετικά έντυπα (Τελικός πίνακας, Παραστατικά ανά εργασία, Δηλώσεις εργασιών).

 

Τροφοδοσία Rss 
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα τώρα
Επισκέπτης
Μεταπήδηση στη Συζήτηση:  
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφοφορίες σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη συζήτηση.

Ειδοποίηση

Icon
Error