Γνωσιακή Βάση

Καλώς ήρθατε! Δεν μπορείτε να εγγραφείτε ή να κάνετε είσοδο στο σύστημα.
Επιλογές
Προβολή
Μετάβαση στη τελευταία δημοσίευση Μετάβαση στην πρώτη μη αναγνωσμένη
Διαχειριστής  
#1 Απεσταλμένο : Πέμπτη, 3 Μαΐου 2012 7:41:16 μμ(UTC)
Διαχειριστής

Κατάταξη: Διαχειριστής

Δημοσιεύσεις: 1.189
Ελλάδα

Στις δηλώσεις Α.Π.Δ. σε περιοδική βάση μεταβάλλονται τα ελάχιστα ημερομίσθια εργατοτεχνιτών και οι συντελεστές κρατήσεων (εργαζομένου και εργοδότη).
Για να ενημερώσετε το σύστημά σας με τις τρέχουσες τιμές, ακολουθείτε την εξής διαδικασία:

Ενημέρωση ελαχίστων ημερομισθίων

Για την ενημέρωση των ελαχίστων ημερομισθίων εργατοτεχνιτών εγκαθιστάτε την τρέχουσα έκδοση η οποία περιλαμβάνει τις νέες τιμές για όλες τις κατηγορίες.
Οι τρέχουσες τιμές εμφανίζονται στην επιλογή ΕΡΓΑΤΙΚΑ:: ΑΠΔ:: Βιβλιοθήκες:: Ημερομίσθια εργατοτεχνιτών.
Μπορείτε, αν απαιτείται, να διορθώσετε χειροκίνητα κάποιες τιμές.
Για να μεταφέρετε τις νέες τιμές στις καρτέλες όλων των εργαζομένων, χρησιμοποιήστε την εντολή Ενημέρωση καταλόγου εργαζομένων με τις νέες τιμές.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε παλιότερα καταχωρημένους εργαζόμενους απαιτείται να μεταβείτε στην καρτέλα τους και να πατήσετε ''ελάχιστα ημερομίσθια''.

Ενημέρωση με τους συντελεστές κρατήσεων

Για την ενημέρωση των κρατήσεων εργαζομένων με βάση τις αναθεωρημένες τιμές, ανάλογα με  το  πακέτο κάλυψης (π.χ. 781 για εργατοτεχνικό προσωπικό), εγκαθιστάτε την τρέχουσα έκδοση η οποία περιλαμβάνει τις νέες τιμές για όλες τις κατηγορίες.
Οι τρέχουσες τιμές εμφανίζονται στην επιλογή ΕΡΓΑΤΙΚΑ:: ΑΠΔ:: Βιβλιοθήκες:: Πακέτο κάλυψης.
Μπορείτε, αν απαιτείται, να διορθώσετε χειροκίνητα κάποιες τιμές (ειδικότερα τους κωδικούς 781 και 801 οι οποίοι χρησιμοποιούνται στα οικοδομοτεχνικά).
Για να μεταφέρετε τις νέες τιμές στις καρτέλες όλων των εργαζομένων, χρησιμοποιήστε την εντολή Ενημέρωση καταλόγου εργαζομένων με τις νέες τιμές.

Εργασία με δηλώσεις

Σε κάθε ΝΕΑ δήλωση, τα ελάχιστα ημερομίσθια και οι κρατήσεις των εργαζομένων λαμβάνονται αρχικά από την καρτέλα του εργαζομένου, με δυνατότητα αλλαγής. Παλαιότερες δηλώσεις δεν επηρεάζονται, παρά μόνο εάν το επιλέξετε εσείς.
Σε περίπτωση που έχετε φτιάξει τη δήλωση και θέλετε να ενημερώσετε μόνο τους συντελεστές κρατήσεων ή το ελάχιστο ημερομίσθιο, μπορείτε να μεταβείτε στην καρτέλα ΕΡΓΑΤΙΚΑ:: ΑΠΔ:: Επεξεργασία δηλώσεων:: Εργαζόμενοι δήλωσης και να ζητήσετε Εισαγωγή στοιχείων από τον εργαζόμενο ή Επεξεργασία (καρτέλας εργαζόμενου) και στη συνέχεια Αποδοχή.

Επισημαίνεται ότι κάθε φορά που ανοίγετε με την εντολή Επεξεργασία την καρτέλα του εργαζομένου, εφόσον επιλέξετε κατά την έξοδό σας Αποδοχή, ενημερώνονται οι κινήσεις της συγκεκριμένης δήλωσης με τις τιμές που υπάρχουν στην καρτέλα. Εάν επιλέξετε Κλείσιμο, τότε δεν μεταφέρονται στοιχεία στη τρέχουσα δήλωση.

Τροφοδοσία Rss 
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα τώρα
Επισκέπτης
Μεταπήδηση στη Συζήτηση:  
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε νέα θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να απαντήσετε σε θέματα σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να διαγράψετε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τις δημοσιεύσεις σας σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε ψηφοφορίες σε αυτή τη συζήτηση.
Δεν μπορείτε να ψηφίσετε σε αυτή τη συζήτηση.

Ειδοποίηση

Icon
Error