Η Civiltech ανακοινώνει τη διάθεση μιας ολοκληρωμένης λύσης για τη ψηφιακή υπογραφή που περιλαμβάνει την προμήθεια etoken, την παροχή υπηρεσιών προεγκατάστασης του ψηφιακού πιστοποιητικού στο token και την υπογραφή αρχείων pdf και διανυσματικών αρχείων με την εφαρμογή Building Sign.

Η απόκτηση ψηφιακού πιστοποιητικού είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την ηλεκτρονική υποβολή των τοπογραφικών διαγραμμάτων στο Κτηματολόγιο και οικοδομικών αδειών στο e-Άδειες.

SafeNet eToken 5110 με προεγκατάσταση 110,00
SafeNet eToken 5110 με προεγκατάσταση + Building Sign 2019 200,00
Building Sign 2019 120,00

Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 


Ειδικές προσφορές για τεχνικά γραφεία

Μετά από απαίτηση πολλών συναδέλφων δημιουργήσαμε πακέτα μαζικής απόκτησης ψηφιακής υπογραφής που καλύπτουν τεχνικά γραφεία ή συνεργαζόμενους μηχανικούς, με την εγγύηση της Civiltech.

Ολοκληρωμένη λύση για την ψηφιακή υπογραφή απ' τη Civiltech 

Α. Υπηρεσίες απόκτησης ψηφιακής υπογραφής 

Εκτός από την προμήθεια της συσκευής SafeNet eToken 5110, η Civiltech σας παρέχει τη δυνατότητα να προμηθευτείτε τη συσκευή με προ-εγκατεστημένο το ψηφιακό σας πιστοποιητικό.

Συγκεκριμένα η υπηρεσία που παρέχει η Civiltech περιλαμβάνει:

 • Την προμήθεια ΑΔΔΥ SafeNet eToken 5110 που έχει ελεγχθεί ότι λειτουργεί σωστά με την υποδομή δημοσίου κλειδιού του ΕΡΜΗ.
 • Την καθοδήγηση με έγγραφες οδηγίες για απόκτηση ψηφιακής υπογραφής από την Αρχή Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου (ΑΠΕΔ), η οποία εκδίδεται δωρεάν και έχει διάρκεια 3 έτη.
 • Την έκδοση ψηφιακού πιστοποιητικού - μέσω της πύλης ΕΡΜΗΣ - με απομακρυσμένη σύνδεση σε υπολογιστή της Civiltech.
 • Την άμεση καταχώρηση του έγκυρου ψηφιακού πιστοποιητικού στο Τ.Ε.Ε., έτσι ώστε αυτό να είναι συνδεδεμένο με την ιδιότητα του μηχανικού.
 • Την αποστολή του token με courier στο χώρο σας. 
 • Στην τιμή παρέχεται υποστήριξη του eToken σας για το διάστημα ισχύος του πιστοποιητικού.
 • Τα eTokens που παρέχονται με υποστήριξη είναι εξ ορισμού προσωποποιημένα. Στην εξατομικευμένη σελίδα κάθε συνδρομητή, παρέχονται όλες οι πληροφορίες για τη συσκευή σας (όχι οι κωδικοί!), link για τους τελευταίους drivers, υπενθύμιση ανανέωσης κλπ.

Η έκδοση του πιστοποιητικού γίνεται απομακρυσμένα σε δικούς μας πρότυπους υπολογιστές πού έχουν τις κατάλληλες προδιαγραφές, χωρίς να θέτετε σε κίνδυνο το δικό σας υπολογιστή.  Από  την στιγμή που το USB e-token «προετοιμαστεί» σωστά από εμάς, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιονδήποτε υπολογιστή θέλετε, αρκεί να εγκαταστήσετε τους κατάλληλους drivers.
Σε κανένα σημείο της διαδικασίας δεν απαιτείται να κοινοποιήσετε σε τρίτο πρόσωπο τους κωδικούς εισόδου σας στο
taxisnet!

Παρατηρήσεις

 • Οι ανωτέρω υπηρεσίες αφορούν την έκδοση ψηφιακών πιστοποιητικών από την «Αρχή Πιστοποίησης του Ελληνικού Δημοσίου - ΑΠΕΔ», μέσω της πύλης «Ερμής».
 • Τα πιστοποιητικά έχουν διάρκεια ισχύος τα τρία (3) έτη.
 • Η συσκευή SafeNet eToken 5110 παρέχεται με εγγύηση καλής λειτουργίας τριών (3) ετών
 • Η λειτουργία της συσκευής είναι εγγυημένη για λειτουργικά συστήματα Windows 7 (SP1), 8, 8.1 και 10.
 • Η συσκευή SafeNet  eToken 5110 είναι απολύτως συμβατή με όλα τα usb hasp που διανέμει η Civiltech.

Β. Λογισμικό για την ψηφιακή υπογραφή εγγράφων και σχεδίων

Η Civiltech ανέπτυξε το Building Sign, ένα καινοτόμο λογισμικό κατασκευασμένο ειδικά για μηχανικούς, που αναλαμβάνει την ψηφιακή υπογραφή εγγράφων και διανυσματικών αρχείων. Η εφαρμογή Building Sign υποστηρίζει τη ψηφιακή υπογραφή αρχείων τύπου .pdf και  διανυσματικών αρχείων τύπου .dxf «με ένα κλικ», αυτοματοποιώντας τη διαδικασία υποβολής εγγράφων στο e-Άδειες και στο Κτηματολόγιο. Επιπλέον παρέχει τη δυνατότητα - παράλληλα με την ψηφιακή υπογραφή - να «σφραγίζει» τα έγγραφα και τα σχέδια σας με την σφραγίδα μηχανικού.