Post

Ψηφιακή υπογραφή εγγράφων με την εφαρμογή Building Sign

Η Civiltech είναι η πρώτη εταιρεία που κατασκεύασε λογισμικό για την ψηφιακή υπογραφή διανυσματικών σχεδίων dxf με βάση τις προδιαγραφές για το e-Κτηματολόγιο.

Στη νέα έκδοση της εφαρμογής Building Sign υπάρχει πλέον η δυνατότητα διαχείρισης ψηφιακής υπογραφής εγγράφων pdf για τις ανάγκες του e-Άδειες.

Επιπλέον παρέχεται ολοκληρωμένη διαχείριση της ηλεκτρονικής σφραγίδας, που συνοδεύει υποχρεωτικά την ηλεκτρονική υπογραφή.

Αρχεία που παράγονται από την Ομάδα του Έργου στο πλαίσιο της υποβαλλόμενης αίτησης πρέπει υποχρεωτικά να παράγονται σε μορφή PDF, να φέρουν σε ενσωματωμένη εικόνα την σφραγίδα και την υπογραφή των αντίστοιχων στελεχών της Ομάδας του Έργου και να μην έχουν αλλοίωση των αναλογιών των διαστάσεων.
Εναλλακτικά, και μέχρι να γίνει υποχρεωτική η χρήση της ψηφιακής υπογραφής σε όλα τα έγγραφα (όπου απαιτείται), τα αρχεία θα μπορούν να υπογράφονται, είτε με ψηφιακή υπογραφή και ενσωματωμένη εικόνα με τη σφραγίδα μηχανικού, είτε με ενσωματωμένη εικόνα που θα περιέχει την σφραγίδα και την υπογραφή των αντίστοιχων μελών της Ομάδας του Έργου.

Στο video μπορείτε να δείτε μια παρουσίαση από τις νέες δυνατότητες.

Αφήστε το μήνυμά σας.

Διατηρήστε τα σχόλια σας ευγενικά, πολιτισμένα και ουσιώδη. Τα σχόλια σας θα δημοσιευτούν εφόσον το περιεχόμενο τους συμμορφώνεται με τους όρους χρήσης. Μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία και greeklish.