Πρόγραμμα «Εξοικονομώ - Αυτονομώ»

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, η Civiltech αναγγέλλει την κυκλοφορία της τελικής έκδοσης του Energy Εξοικονομώ – Αυτονομώ, με βάση το δημοσιευμένο Οδηγό εφαρμογής του Προγράμματος και τα Παραρτήματα. 

Η νέα έκδοση Energy Εξοικονομώ - Αυτονομώ 2021 παράγει όλα τα έντυπα των Παραρτημάτων ΙΙΙ & VI.

H νέα εφαρμογή της Civiltech σας βοηθά:

  • Να διαμορφώσετε μια τεχνικά άρτια πρόταση, χρησιμοποιώντας την πλούσια βιβλιοθήκη παρεμβάσεων.
  • Να βεβαιωθείτε ότι δεν θα ενεργοποιηθούν τα όρια του ανώτατου επιλέξιμου προϋπολογισμού!
  • Να παράγετε όλα τα έντυπα που χρειάζεται να υποβληθούν στο πληροφοριακό σύστημα (έντυπα παρεμβάσεων, πρακτικό γενικής συνέλευσης, υπεύθυνες δηλώσεις κ.ά.).

Η εφαρμογή λειτουργεί εντελώς αυτόνομα. Χρησιμοποιείστε το λογισμικό που θέλετε για την ενεργειακή επιθεώρηση και στη συνέχεια αξιολογήστε την πρότασή σας με το Energy Εξοικονομώ Αυτονομώ.

Energy Εξοικονομώ - Αυτονομώ

Η εφαρμογή Energy Αυτονομώ-Εξοικονομώ χρησιμοποιείται ήδη από εκατοντάδες ενεργειακούς επιθεωρητές καθώς εκτελεί πληθώρα ελέγχων (ανώτατου επιλέξιμου προϋπολογισμού, εγκατάστασης φωτοβολταϊκού σταθμού κ.ά.) και σας βοηθά να παράγετε όλα τα έντυπα του Παραρτήματος ΙΙΙ (παρεμβάσεων, πρακτικά πολυκατοικίας, υπεύθυνες δηλώσεις κ.ά.). 

Για την καταγραφή των στοιχείων στο έντυπο παρεμβάσεων αναγνωρίζονται αυτόματα τα ενεργειακά στοιχεία καθώς και τα δομικά στοιχεία του κελύφους από το αρχείο .xml του Α’ Π.Ε.Α. Παράλληλα, εκτελούνται οι υπολογισμοί για τις συσκευές διαχείρισης ενέργειας (smart home), την αναβάθμιση των συστημάτων φωτισμού και του ανελκυστήρα.

Τεχνικές σύνταξης εντύπου παρεμβάσεων
Προϋπολογισμός έργου & έντυπο παρεμβάσεων 
Διασύνδεση Α' ΠΕΑ & Energy Εξοικονομώ - Αυτονομώ 
Παρουσίαση μονοκατοικίας/διαμερίσματος 
Παρουσίαση πολυκατοικίας 

Με αυτόν τον τρόπο, επιταχύνεται η διαδικασία σύνταξης των εντύπων και διασφαλίζεται απόλυτη ταύτιση ποσοτήτων & χαρακτηριστικών μεταξύ της ενεργειακής επιθεώρησης, του προϋπολογισμού και του εντύπου των παρεμβάσεων.

Ακολουθήστε μας στο Facebook!

BUILDING

Building και Εξοικονομώ - Αυτονομώ

Energy Certificate

Energy Certificate CAD 1.31

Η εφαρμογή Energy Certificate CAD 1.31 αποτελεί μία καταξιωμένη λύση λογισμικού στον τομέα της ενεργειακής επιθεώρησης κτηρίων που εκτελεί τους απαραίτητους υπολογισμούς, όσο «απαιτητική» και εάν είναι η γεωμετρία.

Διαθέτει ενσωματωμένη σχεδιαστική εφαρμογή, αλλά παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα εισαγωγής της γεωμετρίας του κτηρίου από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές της ελληνικής αγοράς (AutoCAD, ArchiCAD, Revit, ARCHLine XP).

Επιπλέον, παρέχει πρότυπες λύσεις θερμομόνωσης, οδηγό δημιουργίας κουφωμάτων και αυτοματισμούς στα η/μ συστήματα που επιταχύνουν τη δημιουργία σεναρίων βελτίωσης για το πρόγραμμα  «Εξοικονομώ – Ανακαινίζω για νέους».  

Μικρή Κλίμακα

e-Μικρή Κλίμακα

Για την ολοκλήρωση των εργασιών ενεργειακής αναβάθμισης, απαιτείται έγκριση εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας σε κάθε περίπτωση τοποθέτησης ικριωμάτων. 

Παράλληλα, κατ' εφαρμογή του ν.4685/2020, είναι πλέον υποχρεωτική η διαχείριση των Α.Ε.Κ.Κ.  

Η εφαρμογή e-Μικρή Κλίμακα παράγει τις τεχνικές εκθέσεις, βεβαιώσεις μηχανικού και αιτήσεις προς υπηρεσίες, κατηγοριοποιημένες με βάση την κωδικοποίηση του Τ.Ε.Ε.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την εφαρμογή Building Απόβλητα παράγεται αυτόματα το Σ.Δ.Α.

Τέλος, σε συνεργασία με την εφαρμογή e-Building Άδειες αποστέλλεται η αίτηση στο σύστημα e-Άδειες, μέσω αρχείου τύπου .xml. 

Αποκτήστε τώρα με μίσθωση το Building!